![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
Garajele sunt in Bucuresti, se pot ridica din zona Rahova. Vis-a-vis de Penitenciar. Transport nu asigur eu, dar stiu pe cineva care asigura la preturi bune. Depinde unde vor fi duse. De mentionat pentru cei ce au transport si vor sa le duca in alte cartiere, garajele sunt langa linia de centura, deci preturile sunt mai mici deoarece nu trebuie strabatut orasul si nu trebuiesc platite acele autorizatii pentru macara si trailer. Pentru alte lamuriri : 0722.848.793.
__________________ Daca nu stii unde mergi, nu conteaza pe ce drum o iei ! | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Depinde unde locuiesti, deoarece primariile de la unele sectoare dupa cate stiu nu mai dau voie sa se amplaseze garaje din beton pe domeniul public. Alte sectoare dupa cate am vazut nu le-au ridicat. Cel mai bine este sa te interesezi la primaria de care apartii. Actele sunt doar o formalitate. Act de vanzare - cumparare ( care sa ateste ca nu l-ai furat ), copie dupa actul de identitate, o declaratie de la presedintele blocului precum ca asociatia e de acord (ca nu-l amplasezi pe locul de parcare al altui vecin ) si o cerere de la primarie. Astea mi-au trebuit mie la sectorul 6, dar am inteles ca asa e peste tot. Multa bafta.
__________________ Daca nu stii unde mergi, nu conteaza pe ce drum o iei ! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |