![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 Location: Bucuresti | vand tico
Vand Tico SL, an fabricatie 1999, 57000 Km parcursi, Volan + Pedale + Schimbator + Frana de mana Sport, Radio CD MP3 Pioneer + Boxe Ovale Alpine, Inchidere Centralizata + Alarma, caucuicuri noi, Senzor uitare lumini aprinse, etc. Masina este f bine intretinuta, merita vazuta, pt mai multe detalii contactati-ma la tel! Pret: 3000 Euro Tel: 0729.616.468 | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Da intradevar este ingrijita. Am si eu una de vanzare care nu arata chiar atat de bine ca a ta la estetica si o dau mult mai ieftin si tot nu se inghesoaie lumea. Sfatul meu e sa nu lasi la pret pt ca romanul vrea sa ia ceva cat mai nou si daca se poate pe de-a moaca. Bafta la vanzare si scuze de off topic.
| |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
masinile astea sunt interzise in unele tari, sau mai bine zis nu se inmatriculeaza pt ca nu au nici un fel de sisteme de siguranta... tu ai conduce o astfel de masina? eu nu!
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
pai inca sunt nedumerit. cei care si-au exprimat aprecierea la adresa masinii, chiar au vazut-o sau doar sunt cunoscuti care fac lobby?? si daca tot se zice ca este ingrijita, exista vreun carnetel in care scrie cand i-ai schimbat una alta (si intreb de piese importante, nu huse, casetofon si alte briz-brizuri). ms pentru raspunsuri.
| |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
stefan85 esti cam offtopic....pt astfel de remarci iti recomand clubul daewoo.aici se vinde o masina nu se diskuta despre siguranta lor oferita de producator.ce ai spus tu este total fals....este vorba de o alta masina din clasa mica (daihatsu). mandgeo daca esti asa interesat dar nu esti convins k arata bine poti sa vii sa o vezi.eu unul stiu masina si arata f bine.iar cat despre carnetelul de service nu are,insa se poate face o testare la o service pt a fii convins. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
nu cred ca ma deranjez sa vad o masina pentru care se face atata reclama. n-am intrebat de "carnet de service", ci de un carnet in care orice sofer preocupat de masina sa isi noteaza cand schimba una alta. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |