![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Vand Garmin nüvi™ 350 / GPS impecabil Vand Garmin nüvi™ 350 / GPS impecabil , meniu in limba romana , vocea in engleza harti europa la nivel de strazi , 700 mega intern + card 512 . Un kit de calatorie continand mijloace de calatorie folositoare pentru amuzament: player MP3, player pentru carti audio de la Audible.com, inspector de fotografii JPEG, ceas prezentand ora pe glob in diferite fuse orare, convertor valutar, convertor de unitati de masurare si un calculator. Receptor GPS integrat SiRF , Difuzor incorporat , Instructiuni de navigatie si avertismente sonore si vizuale si sonore gen Turn right on Main St in loc de / Turn right in 500 feet . Display: 2.8" , 320 x 240 pixeli , TFT 64K culori, cu iluminare de fond si touch screen , 144. 6 grame , Baterie incorporata Lithium-Ion , Autonomia bateriei: pana la 6 ore in modul GPS / pana la 12 ore in modul audio (MP3 sau audio book player) Conectivitate PC simplificata, similara unei camere digitale, foloseste USB Mass Storage cu accesarea cardului SD sau a memoriei interne direct de pe desktopul PC-ului. Aparatul include incarcator de masina si card cu harti si husa piele de protectie . Aparatul nu include suport de montare cu ventuza pentru parbriz . Trimit pozele originale ale produsului pe e-mail sau yahoo messenger pret : 550 ron tel : 0723716000 id yahoo messenger : tiranux
__________________ Mobile: 0723 716 000; YM id : tiranux | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
are harta romaniei la nivel de strazi , in bucuresti l-am folosit , pretul l-am pus pentru ca atat cred eu ca valoreaza , avand in vedere ca nu ofer decat GPS cu incarcato de masina . Nu m-am uitat cat costa in magazine .
__________________ Mobile: 0723 716 000; YM id : tiranux | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |