![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 | Gps Mio C220, Gps Mio C250, Gps Mio P350, Gps Myguide 3000 Go, Gps Asus A636n
CARACTERISTICI: ASUS A636N GPS iGo2006 Windows Mobile 5.0 Card de 2GB 64MB+128MB Flash 3.5" TFT w/65k color, 16-bit SD card slot (SDIO/SD/MMC), Car Holder + Car Charger Wireless 802.11b, g Bluetooth V. 1.2 (EDR)3.5inch Brilliant Transflective TFT LCD 65k Full-Colors, 16-bit Display QVGA, 240 X 320 resolution with touch pad Procesor Intel XScale 416MHZ Support single slot SD card slot (SDIO/SD/MMC) Support IEEE 802.11b WLAN Hold it Upright or Place It Side Ways Special Screen Lock Design Portable Multimedia Player Personal Digital Assistant Better Eficiency ARATA CA NOU NOUT, AM LA EL CARDUL DE 2 GB, INCARCATORUL ORIGINAL, ARE EUROPA FULL SI ROMANIA LA NIVEL DE STRADA SI NUMAR PRETUL ESTE 850 RON FIX ! ------------------------------------------------------------------------------------------------- Vand GPS Mio C220 + Europa de est (Romania, Grecia, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Ucraina, etc) . Produsul este CA NOU.AM LA EL INCARCATORUL SUPORTUL PENTRU GEAM, VENTUZA PRETUL ESTE FIX ! ------------------------------------------------------------------------------------------------- Marca: Mio Model: C250 toate hartile Europei Est + West, Turcia, inclusiv Romania, Camere fixe Radar Procesor: Samsung 2440, 400 MHz Memorie: 32 Mbram Interfata: USB 1.1, SD-/Mmc-Card Power: alimentator auto 12 V/24 V, 1.200 mAh lithium ion battery Display: QVGA TFT touch screen, 65.000 colours, 320 x 240 pixels Audio: Integrated speaker , incarcator masina, Suport masina, stare super, pret 550 RON fix ! -------------------------------------------------------------------------------------------------- Vand PDA MIO P350 in perfecta stare de functionare (GPS este aproape nou - are incarcator auto, suport pt prindere in parbriz, incarcator ) soft de navigatie (card de 2 GB inclus in pret ) .pret 550 ron fix ! -------------------------------------------------------------------------------------------------- GPS auto marca MyGuide model 3000, aparatul este impecabil(ca nou) .contine: aparat, stilus, brat de prindere cu ventuza, card cu soft original SD, incarcator auto. De mentionat ca are softul de navigare pt Romania + Europa de Est. Se poate folosi si pe post de mp3-player, videoplayer, picture viewer si are si cateva jocuri. PRET 550 RON FIX ! ------------------------------------------------------------------------------------------------- YM. combinatorul1 telefon. 0724424242 | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
cum adik camere fixe??dak este radar pe o masina si este in miscare nu-l dedecteaza???dar poti asculta muzica sa vad filme poze pe el????bluetooth????vreau si eu un raspuns sigur ca vreau sa achizitionez si eu un myo c250 :P
Last edited by fuzzy_88; 05-12-2007 at 00:27.. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |