![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
__________________ Vand Ford Focus TDCI (diesel common-rail) 1.8, 101cp, 2003->http://forum.computergames.ro/87-aut...00-caluti.html Vand ETEN M700 -670 ron -> http://forum.computergames.ro/44-gsm...s-gsm-pda.html | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
krina22 incearca sa scrii si tu mai pe romaneste ceea ce doresti, invata sa te exprimi, stiu ca este greu dar fa un efort; daca vrei link-uri Google it, daca vrei cautare dupa pret vezi Autovit si masini.ro daca vrei sa cumperi un auto pana in 5000 euro (pentru cunostintele tale generale prescurtarea de la euro este >> eur <<) atunci incearca sa spui ce vrei de fapt, ah da, in 5000 euro gasesti un matiz sau un VW Lupo sau alte buburuze de genul ![]() Pentru Skoda, Opel Ford keep dreaming daca vrei vechime mai mica de 5 ani (asta inseamna sa fie produsa dupa 2002) altfel gasesti insa. Si inca ceva, vezi ca e frumos atunci cand cineva iti face o oferta sa ii raspunzi cu da sau nu, nu sa ignori acea persoana ![]() Si era sa uit, vezi ca, clonarea dauneaza grav longevitatii pe CG Forum (nr de telefon si id de messenger) Nokia N73 (aici avem userul Undercover_50) Cumpar Nokia E50 urgent, ofer pret bun !! (aici userul grasi_mutu) Vand LCD 22" wide Viewstar --- 650ron (si aici userul krina22)
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti Este de neinteles cum unele persoane, chiar daca termina o facultate si/sau se cred foarte destepte, nu pot nici pana in acest moment sa se exprime corect romaneste si/sau sa scrie corect din punct de vedere gramatical in cadrul acestui forum... Last edited by stefan85; 09-12-2007 at 02:06.. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
mda... ms stefan pentru tot... Undercoveru' a fost unui prieten ..iar grasi mutu .. e manageru de cafeneaua unde am lucrat.... asa ca .... nu cloneza nimeni paici ...iar euro iti zic cum vreau !!! ..e ,eur ,chiscirei .... iar pt cei care nu le-am raspuns ..imi cer mii de scuze Si inca ceva stefan !! pe google 70% din anunturi care apar in prima pagina sunt expirate !! si apropo esti un mic sherlock holmes ?? ... nu trebe sa-mi raspunzi ...era o intrebare retorica ![]() citroen saxo nu multumesc pt oferta peugeot nu multumesc dar e prea mult ... dispun de 6000 cu tot cu incrieri si acte..bla..bla | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
un logan ti se potriveste perfect , eventual break
| |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in ActionLiga - locul pentru cei care vor un joc rapid si spectaculos | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|