![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
FIAT COUPE 2,0 I 200CP GRI An fabricatie: 1994 Carburant: Benzina Rulaj: 150,000 km Capacitate: 1,995 cmc Putere: 140 KW Locatie UCURESTI Inmatriculabila, Provenienta Italia Dotari: EURO 2; CUTIE MANUALA 5+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE; SERVO-DIRECTIE; AER CONDITIONAT; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA; STARE DE FUNCTIONARE BUNA, poza este informativa, o sa vin si cu imagini reale Pret: 3,000 EURO Last edited by d3vi8; 12-12-2007 at 19:06.. Reason: greseala copy/paste :D | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
De scazut scade sigur, dupa care o sa fie scoasa, nu se stie data exacta, dar deja "baietii" de la udristei au fost instiintati, se poate circula cu ea pana la expirarea ITPului.... prelungind asigurarea, procura se face pe numele clientului..... totul frumos si legal , azi noapte am fost pana in delta, si am fost oprit de 2 ori, prima oara filtru de alcool si am scapat, iar a doua oara am luat amenda de oprire pe banda de urgenta, pe care o voi contesta azi......deci actele sunt OK
| |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 Location: Colchester |
nu merge, m-a trecut si pe mine printre urechi treaba asta. una secventiala, euro 4. ma gandeam chiar s-o pun afara(la nemti e legal sa ti-o instalezi singur) si ei iti trec in talon euro 4. dar statul roman este mai destept si nu ia in considerare ca pe brieful tau scrie euro 4, ei incadreaza dupa normele din catalog. | ||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|