![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 | Gps SUPER PRET +CITESTE MP3 AVI JOCURI BOXE 2WATI
Navigatia merge perfect are instalata ultima versiune de miomap .. cu toate radarele ... etc poti vedea si filme pe ea .. citeste direct avi si nu are nevoie de conversie sau codecuri , poti asculta muzica ... are difuzoare de 2w ... care se aud incredibil de tare .. poti vedea poze, are si un joc instalat (reversi) am la ea .. ventuza de masina antena externa ... cu ajutorul ei functioneaza aproape in toate zonele in care nu ai acoperire buna (exemplu daca fara ea gaseste 3 sateliti cu ea poate gasii si 8-9 sateliti incarcator original din punct de vedere estetic arata extrem de bine o vand pentru ca vreau sa imi iau altceva si in bucuresti orikum stiu maj strazilo PRET 6 MIL MA PUTETI CONTACTA LA 0724342741 SAU DON_VIRUS2005 PE YM | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Salut ! Spune`mi te rog daca te intereseaza un schimb ... Iti pot oferi **Vand/Schimb [ cu GPS ] Dvd Player Portabil 8" ** + o suma de bani .Daca esti interesat da`mi te rog un mesaj privat.
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
te intereseaza schimb cu dvd portabil ideal pt masina + dif 100 ron
__________________ messenger aur0405 0727857135 0765574999 | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
sus
| ||
|