![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| vand pioneer 2900 MPB
vand mp3 auto pioneer 2900 MPB: * radio-CD/MP3 Player * putere: 4 x 50W MOSFET (4 x 22W RMS) * compatibil: CD-R / CD-RW / MP3 / WMA / WAV / CD-text * display LCD lumina albastra * iluminare taste: rosu * volum rotativ * intrare muting telefon * 1 pre-out RCA stereo (2,2V) * intrare comenzi pe volan (necesita adaptor) * conector ISO * Radio Data System (RDS) * Traffic Announcement * Best Stations Memory (BSM) * memorare 18 posturi * suporta impedanta: 4 - 8 ohmi * reglaje: o balance o fader o bass o mid o treble o loudness o reglaj nivel surse * panou frontal detasabil cumparat pe data de 19.11.2007 pus pe masina doar 24 de ore dupa care dat jos. Pachet complet+garantie. Pret 250 ron. Contact: 0722.679.793. Nu ma intereseaza schimburile. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
vroiam si atunci ca si acum sa imi pun si statie cu subwoofer .. si pt cine nu stie asa ca mine atunci cand l-am luat pe asta, trebuie mai multe iesiri RCA+Woofer ... una singura cum are acesta nu este suficienta pt a folosi statia la maxim. asa ca mi-am luat un Sony asa cum am nevoie iar asta asta e ... m-am tepuit si l-am luat degeaba pt ca nu am stiut ce trebuie sa aiba pt ceea ce vreau eu si il dau ca nu am ce face cu el.
| |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
deci se poate folosi mp3-u la capacitate maxima cu aceasta singura mufa RCA daca se iese intr-o statie cu 2 canale care alea sa amplifice ori boxele spate ori un subwoofer sau cu mai multe canale dar sa amplifice doar ceva( boxe sau woofer). eu am statie pe 4 canale pt ca pun si boxe spate si wooferu si pt ca sa pot folosi statia la capacitatea ei maxima imi trebuie din casetofon iesire separata RCA pt boxe si woofer.
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |