![]() |
| | #4 (permalink) | ||
|
colonele de ce o vinzi (
__________________ De ce esti prost? ==> Ca nu ai bani : ![]() De ce nu ai bani? ==> Ca esti prost : ![]() Cumpar: Rama vedere Ray Ban RB6049 , Aceste ghete Ronaldinho , Acest model de sacou sau asta , Acest model de Converse si Acest model de pantaloni | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: timisoara | salut
da intradevar e tare poza,masina beton,bloc ca dracu,pacat ca nu este linga o vila de 400-500.000,asta e boala romanilor masina tare,si apartament la bloc,si ala vai de el. Spor la vinzare,masina de nota 100. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
pun poze si cu vila daca ajuta la vanzare
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: timisoara | sal
e ok atunci,am spus asta,pentru ca am un amic care sta in chirie intr-un bloc jegos si are masina de 25.000 euro,mi se pare o aberatie,cind tu ai copii si esti fara casa,dar masina ai.Vorba aia veche romaneasca inca functioneaza la noi,"cine mis eu futuma in cur".
| ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| maaama ce frumos ai zis... Quote:
__________________ The only difference between a man and a boy is the size of their toys... | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
aberati. un apt de 2 cam intr-un bloc jegos e de doua ori mai scump decat masina asta. poza aia nu e tare in sensul ca poti sa-ti versi frustrarile, ci e doar super faina dpdv al inghiului masinii, pozita inferioara de unde e facuta si contrast compozitional. Pt Cosmin, spor la vanzare! | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Bun pretul. Sper sa aiba noroc cu ea sa nu stea 3-4 luni la vanzare si sa o mai dea si in combinatie, in pierdere ca mine.
__________________ Intel i7 920 d0 @ 4200MHz @ 1.26v :: Prolimatech Mega Shadow :: Gigabyte EX58-UD5 F9E :: 6GB Mushkin XP3-15000 :: HIS 5870 :: Corsair 1000W :: HannsG 27.5" :: Lian Li V1010B | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| superba
Absolut superba. Mai pune ceva detalii despre ea. Si, ca sa nu stai mult cu ea, mai pune-o si in alte locuri la vanzare: locatii sau forumuri de specialitate. ![]() Upgrade la ce? Dupa asta nu poate sa vina decat un M. Cel putin un M3. Dar si ala e prea mic. Un M5, ceva? | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Sau poate un M6, nu? ![]() Bafta la vanzare Colo!
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
frumos interior.. BTW: Nice parking :P
__________________ ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 |
Gunx, masina e identica doar ca e alt motor, cat despre m6, are plafonul din carbon, jante M, pe volan scrie M, priza de aer mi se pare ca n-are...am si eu unu in da` city DJ 06 SNP.
__________________ http://ctprofiles.net/4031444 | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |