![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand Peugeot 206 1,4e - 2000
Pentru ca m-am hotarat sa trec o clasa un pic mai sus, imi vand masina. Este un peugeot 206 in 5 usi, facut in 2000, motor pe benzina 1,4E 75cp, cu 108.000 km reali dupa carte de service. Stare foarte buna, consumabile schimbate recent (11-2007): amortizoare boge pe gaz, discuri zimmerman, distributie completa (<2000km), kit de ambreiaj sachs (<1000km). Masina este in stare tehnica foarte buna, optic are cateva mici zgarieturi inerente traficului din bucuresti si asta in mare parte pentru ca masina NU a fost vopsita niciodata fiindca nu a suferit accidente. Eu o am de aproape 3 ani, si am luat-o in 2005 de la o prietena. Service facut la Eurial (pana la mine) si eu la recomandarile de pe forum pug, la Autofix. Masina are urmatoarele optiuni: ABS, AC, Inchidere centralizata, CD-player pioneer + sistem boxe DLS, bare de portbagaj (in imagine sunt si prinderile de schiuri, dar care NU sunt de vanzare) si un set de cauciucuri de iarna. Dar pentru ca imainile vorbesc mai mult decat 1000 de cuvinte, atasez poze. PRET 5600 euro negociabil. Contact: 0721274874 sau Y! samolapraga
__________________ Avelo bahtalo SUKARU | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |