![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| vand aditiv tratament motor tufoil
tratamentul motor tufoil este mai bun ca dura lube garantat,cel putin cu dacia mea din 70 a fakut minuni bataile la motor sunt de domeniul trecutului la fel si consumul de ulei! am 2 bucati,pretul lui de magazin variaza intre 110-150 lei o bucata. pret 70 ron! ![]() pt mai multe detalii vezi pagina producatorului!!! in afara de tufoil mai am un aditiv de ulei wagner pret 950-120 in magazin. pret 50 ron! ![]() pt mai multe detalii vezi pagina producatorulu
__________________ viata e complexa si are multe aspecte! 0735.839.466 | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Scuze de off-topic, cati litri de Dura Lube ai folosit pana acum de ai asa mare experienta? Eu il folosesc de 10 ani si crede-ma ca am simtit diferenta indiferent de masina care a beneficiat de tratament. De Tufoil nu cred ca poate spune cineva acelasi lucru. Oricum bafta la vanzare!
| |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
sincer sunt uimit de inteligenta unora!!!!lucrezi cumva la duralube?eu personal cred ca ai descoperit si tu netu eu unul am descoperit netul de peste zece ani si am viata mea nu stau sa fak pe desteptul in fata altora si sami dau cu parerea aiurea. deci fa-te mic si dute speed!!!loser
__________________ viata e complexa si are multe aspecte! 0735.839.466 | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
2.Nu lucrez la Dura Lube, dar am folosit prima data Dura Lube inainte sa folosesti tu netul (adica de mai mult de 10 ani) 3.Nu cred ca ai descoperit netul de peste 10 ani, cred ca si la capitolul asta stau mai bine ca tine, avand net de prin '96 4.Poate ca ai desoperit netul de ceva timp (se vede dupa exprimarea de mirc) , dar la gramatica ai cam lipsit, si asta se vede de la o posta 5.Eu nu te-am jignit, ti-am adresat doar o intrebare, la care tu raspunzi in halul asta, asa se vede educatia pe care o ai. 6.Desi eu am postat pe topicul tau (cu intrebarea aceea) ai un report. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Mai ales cind te vezi in afara de reguli...nu e bine sa mai atragi atentia asupra ta ! Asa ca UP neregulamentar (de 2ori) + limbajul de mai sus ti-au adus 7 zile de vacantza!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |