![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | VAND Radio CD FORD - Original
Se vinde Radio CD Ford 6000CD RDS E-O-N - original FORD. Stare foarte buna de functionare. Pret: 175 Euro Poza este reala Anuntul este pentru un prieten datele de contact sunt: E-mail: claudiu_o_g@yahoo.de Tel: 0721 987 435 Preferabil prin email deoarece este mai tot timpul in Germania | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| ca prietenu tau e cam lacom,e ok...prost e cine da,nu cine cere.Faza nasoala e ca acuma deja ai inceput sa dezinformezi.Nici vorba sa mearga pe toate modelele Ford .Cred ca doar pe unele Focus si unele Fiesta model mai vechi inainte de 2002 merge
__________________ The only difference between a man and a boy is the size of their toys... | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
merge si pe toate mondeo mk3, de dinainte de facelift (2004). intr-adevar pretul e cu mult peste ce se practica. spune-i amicului tau ca o masca adaptoare costa 18-20 euro la el in germania si de restul iei un mp3 mai mult decat onorabil, cu atat mai mult daca il iei sh. uite aici pentru comparatie ceva de cca 160 euro: http://www.caraudiomag.ro/102/409
__________________ no good deed goes unpunished... | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Quote:
ia pune tu mana pe tastatura si cauta pe ebay sa vezi cum se vinde. oricum pretul nu e batut in cuie. PS: mai citeste postul meu si vezi clar ca scrie: MAI PE TOATE MODELELE. Nu am scris pe TOATE! | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Quote:
vrei original ford platesti. nu vrei iti pui masca. mergeti de curiozitate la o reprezentanta ford si intrebati cat costa. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The only difference between a man and a boy is the size of their toys... | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
eu nu am nevoie de masca sau de aparat original pentru ca am fiesta si mondeo cu echipare originala de care sunt multumit. iti spuneam cumva, in mod colegial, ca pretul este un pic cam mare si ca ar trebui ajustat ca sa il vanda intr-un final. pretul de reprezentanta e enorm si nu e relevant in context. ca sa iti faci o idee la bdt un hu sony 2din e cam 3000 ron, iar acesta se vinde sh undeva la 1500. aparatul tau sau al colegului tau nu mai echipeaza mondeo din 2004, nu stiu daca pe focus a mai fost instalat, ultimele vazute de mine erau din 2003. in fine, succes la vanzare, i'm out.
__________________ no good deed goes unpunished... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |