![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| vand opel corsa 1.4 1996
revizia facuta la 92.000km, schimbat filtru benzina/aer/ulei, schimkbat ulei (mobil full syntetic), saboti pe spate, rulmenti pe spate, amortizoare fata, discuri fata, placute, deci masina nu are probleme, euro 2 cutie manuala 5+1 aer conditionat, servofrana, jenti aliaj originale, cauciucuri noi luate acum aproximativ 10.000km, curea distributie, curea aer conditionat, rola intinzatoare schimbate pe la 84.000km. nu a avut acidenta care sa ii influenteze in vreun fel caroseria, nu are nici pic de rugina (pe cautate)are calculator deci se poate pune si pe tester masina pt o verificare mai amanuntita. in poze culoarea bate spre roz dar din cauza aparatului, e rosu imperial. uitasem de pre 4200 euro
__________________ http://forum.computergames.ro/90-ofe...mbatabile.html http://forum.computergames.ro/87-aut...t38019604:yes: Last edited by adexpert_com; 19-02-2008 at 09:58.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
nu vreau sa fiu rau, sau sa crezi ca ma apuc de comentarii aiurea...dar, vorbesti serios cu pretul ala??? e totusi o masina de 12 ani...fara mari mofturi...
__________________ Don't drink and drive, smoke and fly!!! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| salutare
e opel, e in stare f buna, cunosc masina, stiu ca merita nu trebuie neaparat sa o vand....,iar la banii astia ce iti iei? matiz? nova?, zi-mi tu care din asta e mai fiabila. ca preturi de piese opelul e mai ieftin decat daewoo, eu as vrea un caravan sau o berlina, ceva mai mare......de asta ma gandeam sa o vand. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
dap la banii astia iti iei matiz si risti sa te zboare de pe autostrada un tir, sau risti sa nu poti sa mergi cu mai mult de 140 aaaa sa nu mai vorbim de consumul de la matiz pt motorasul ala infim de mic, daca mai dai drumu si la aer zici ca se ineaca (sufera saraca masina)In alta ordine de idei, pretul este OK, avand in vedere piesele noi de pe ea, faptul ca are un motor cat de cat potent, si AC, plus ca este in 4 usi, personal as alege oricand corsa asta fata de un matiz. Bafta la vanzare. Cati cai putere are?
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| motor 1.4 - 1999 - numere de italia, valabile pana la sf lui 2009, scapi garantat de taxa 2100 euro. motor 1.7 diesel - 1998 - inmatriculata, 5 usi - 3950 euro. si nu uita, siteul autovit nu este singurul unde gasesti masini.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| salutare
aia din 99 e in 2 usi, cea diesel se poate vedea pe bd timisoara langa radacini motors, am fost eu pe acolo luni dimineata, arata cam nasol, are 221 de mii si ceva.(jantele sunt frumoase intradevar). de taxa auto as vrea eu sa scapam dar nu cred ca o sa se scoata (
| |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| sal
pret nou 4000, s-au mai inlocuit si rolele intinzatoare de la agregate, cam faceau zgomot, cost 295+100 manopera ![]() si mai repede ca am gasit sa iau altceva mai mare si mi-e ca o da pana fac eu rost de toti banii. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |