![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 |
Info Autoturism: Nivel de echipare: XS; Motorizare: 1.4E; An de fabricatie: Aprilie 2003; Kilometrii efectuati: 61000; Revizie 60000km ori 3 ani efectuata; Carte service valabila (toate reviziile facute in service autorizat); Culoare: Gris Iceland (metalizata); Dotari de serie: Norma de poluare Euro3; Servodirectie; Parbriz "atermic"; Aer Conditionat Automat; Airbag Sofer si Pasager; Inchidere Centralizata cu telecomanda pe cheie; Geamuri electrice fata; Oglizi retrovizoare actionate electric si incalzite; Scaun sofer reglabil pe inaltime; Radio CD cu 6 boxe; Control RadioCD "volan"; Proiectoare ceata; Imbunatatiri: - Alarma; - Computer de Bord; - Iluminarea alba a tabloului de bord; Diverse info: - istoric amanuntit autoturism (interventii in garantie, reparatii) – vizibile in service autorizat Peugeot; - in autoturism nu s-a fumat niciodata; - accept orice test. Pret: 7300E Contact: 0720 022 847 Id mess: tr3buri | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Info Autoturism: Nivel de echipare: XS; Motorizare: 1.4E; An de fabricatie: Aprilie 2003; Kilometrii efectuati: 61000; Revizie 60000km ori 3 ani efectuata; Carte service valabila (toate reviziile facute in service autorizat); Culoare: Gris Iceland (metalizata); Dotari de serie: Norma de poluare Euro3; Servodirectie; Parbriz "atermic"; Aer Conditionat Automat; Airbag Sofer si Pasager; Inchidere Centralizata cu telecomanda pe cheie; Geamuri electrice fata; Oglizi retrovizoare actionate electric si incalzite; Scaun sofer reglabil pe inaltime; Radio CD cu 6 boxe; Control RadioCD "volan"; Proiectoare ceata; Imbunatatiri: - Alarma; - Iluminarea alba a tabloului de bord; Diverse info: - istoric amanuntit autoturism (interventii in garantie, reparatii) – vizibile in service autorizat Peugeot; - in autoturism nu s-a fumat niciodata; - accept orice test. Pret: 7300E Date de contact: YM: tr3buri; Telefon: 0720 022 847/ 0765412335 Anuntul este pentru un prieten! apelati cu incredere la mail sau messenger
__________________ Daca femeia stramba din bot stramba-i-l de tot!!!! 0722.902.441***0764.44.24.26 YM: alexxxlch | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Un siungur anunt...ok?Nu de alta dar asa e corect! Altfel Banned!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
@aiwa nu te supara dar daca erai tu putin mai atent ... de aceea te am si rugat sa l stergi pentru ca cristi nu mi a zis ca a pus si aici anunt cu masina...daca aveam vreo intentie de "frauda" nu te rugam sa l stergi ..asa ca fii mai intelegator si fara amenintari,,, doar suntem oameni si gresim...
__________________ Daca femeia stramba din bot stramba-i-l de tot!!!! 0722.902.441***0764.44.24.26 YM: alexxxlch | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
Adica eu sa fiu atent?Da ce eu am amici pe forum ce doresc sa le vand masina? esti culmea sa poti afirma asa ceva....am venit in urma unor acuzatii de clona...am verifficat am vazut ca nu erati clone...am unit anunturile ...am sters ce am considerat neok prin zona si gata....si dupa astea tot eu sint vinovat? Vinovat ca nu am ars din prima ca esti contra regulilor poate! Cind faci astfel de gesturi (ajuti un amic) stabileste clar regulile "jocului" ...asta e greseala ta...tu ai dorit sa-l ajuti cind? la 7 zile dupa ce ai vazut anuntul? Si mai esti si MINCINOS...pe bune....da de ala ...cu tupeu! Auzi eu trebuia sa fiu atent? Zau? hai sa vedem daca nu am fost intelegator! Verifica "draga corectitudine" cine posta pe 23-02-2008 17:40 chiar in topicul de vanzare ....si verifica apoi cine posta anunt de vanzare pe 27-02-2008 21:54 Surpriza ...tocmai cel ce e suparat foc ca nu am fost EU corect ca EL saracu NU STIA ca masina era deja scoasa la vanzare! pai atunci daca ai vazut ca era scoasa la vanzare...de ce o mai scoti la vanzare dupa 7 zile? Si cind te descopera userii si pe buna dreptate dau raport post catre moderator minca ca nu stiai? Vezi cum minti cu tupeu? Vezi cum ma faci sa ma agat de tine...si sa folosesc un ton ce nu prea imi este la indemina? Rusinica ! Meriti un banned...dar de...o sa-mi asum greseala de a fi iarasi intelegator si consider ca poate vei intelege mai mult din discutia asta decat dintr-un sec YOU ARE BANNED TOPIC CLOSED
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |