![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand Jante Originale Golf 5 GTI "Detroit" 18", NU SUNT REPLIKA !!!
Vand 4 jante Originale modelul "Detroit" pe 18". NU SUNT REPLIKA !!! Jantele au fost cumparate pentru Golful meu dar din pacate nu le pot monta pe masina pentru ca nu am suspensie sport. Am fost sfatuit de cei de la service sa nu le montez deoarece o sa imi distrug directia si o sa-mi atinga aripa. Asfel sunt nevoit sa le vand. Accept la shimb jante pe 17 sau pe 16 "ORIGINALE NU REPLIKA" plus diferenta din partea cumparatorul, daca este nevoie, detali vezi aici !! Pret: 950E usor negociabil !! Rel. 0752.305.222 si 0765.680.103 Cine doreste sa le cumpere ii pot spune unde gaseste anvelope noi la 350 ron bucata !! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Up..... Mi-am luat jante pe 17 si am nevoie de bani. Pretul coboara la 780 E Acum, dupa ce am pus jantele pe 17, am ajuns la concluzia ca decat sa asculti retarzii din service mai bine testezi inainte !! Multi idioti s-au facut mecanici in Romania asta !! Dupa ce am pus jantele pe 17 distanta intre cauciuc si aripa este mai mare decat era cand aveam jantele pe 15 !! Cred ca cu cele pe 18 atingea in capul lor de retrazi daca aveam 3 tone greutate in masina. Cine stie ce calcul au facut ei, in mintea lor incuiata !! Ma oftic ca nu am testat inainte sa-l ascult pe ala !! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |