![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 Location: Colchester | Vand Opel Astra G 1.7dti 2005
Vand opel Astra G 1.7dti 75 cp, argintie, in 5 usi(e hatchback). an fabricatie: 2005 km:140.000 culoare:argintiu dotari: nu stiu exact, cred ca e pachetul de baza, ABS, servo, si AC are sigur, revin maine-poimanie cu detalii si poze. pret:8800euro | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 Location: Colchester |
ok, azi detaliile promise: an fabricatie: mai 2005 motor: 1.7 cdti 80cp dotari: AC, servo, inchidere centralizata, ABS, 2x airbag. scurt istoric: masina de servici a unchiului meu, cu care asigura distributie. Nu s-a carat cartofi cu ea(decat medicamente), nu au fost 10 soferi, a fost data in primire de noua, iar acum s-a terminat leasingul. ![]() carte service si km reali, revizii facute numai la reprezentanta. price update: 8000 euro. | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 Location: Colchester |
Aseara am pus masina pe autovit si nu mi-au validat anuntul la 7900 de euro, cica "conform statisticilor pretul este prea mic avand in vedere anul de fabricatie si faptul ca sunt toate taxele platite. " a trebuit s-o pun cu 8000. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |