![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand Rover 600
Se vinde : Auto : Rover 600 An : 1999 Culoare: Verde Motor : 2.0 L Benzina ( varianta cu motor Honda) CP : 96KW/130CP Km efectuati : ca. 145.000 Cutie manuala 5+1 Trepte. Dotari : ABS, 4x Airbag, A/C, 4x geamuri electrice, 2x oglinzi electrice+incalzite, jate aliaj, alarma, inchidere centralizata, radio/CD,roata de rezerva normala. In pret : 4x anvelope vara, 4x anvelopede iarna. Sistem sunet philips din fabrica + Radio+CD - JVC Masina arata foarte bine si a fost foarte bine intretinuta, in plus in cei 7 ani de cand o am nu am avut nici un fel de probleme la motor sau la alte componente. Unic proprietar; masina a circulat doar in Jud. Mures si acolo este si imatriculata. Inmatriculata in Romania. Pret usor neg. 6500 Euro Va rog nu poluati threadul cu aiureli; daca aveti intrebari raspund cu placere. Last edited by klaxhu; 11-03-2008 at 14:30.. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Misto masina,dar mai am de pus la pusculita destul pana la ea... ![]() Up si de la mine ca merita!
__________________ FLEETWOOD MAC,JOHN MAYALL,URIAH HEEP,SIMON&GARFUNKEL,FOCUS,LOREENA McKENNITT,ERIC CLAPTON,STEELEYE SPAN,JETHRO TULL,ATOMIC ROOSTER,FOCUS,GREGORIAN,MOODY BLUES,VAN DER GRAAF,GENTLE GIANT,JANIS JOPLIN,IRON MAIDEN,PINK FLOYD,COLOSSEUM,MIKE OLDFIELD,KING CRIMSON,RENAISSANCE,AC/DC,TOM WAITS,JIMI HENDRIX,RUSH,JUDAS PRIEST,DOORS,BLACK SABBATH,BOB DYLAN,CAT STEVENS,DIRE STRAITS.AJUNGE CU MANELELE!!!! | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
intradevar este o masina foarte buna, de aici si decizia alor mei sa se desparta de ea. pret negociabil ! garantez & accept orice fel de teste | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |