![]() |
| | #25 (permalink) | ||
|
Aparentele inseala ca intotdeauna.Una e sa ai bani si alta este sa ai rating.Ce fac eu la sectiunea vanzari hardware e mai mult pasiune sau nebunie,cum vreti sa interpretati ca tot pe acolo este.. ..Din pacate pentru un facturist ca mine,banii chiar sunt o problema,de firma nici pomeneala. Abia daca am de o saracie de matiz si cand vad ca si ala e 3000-5000 euro ma frec la ochi sa vad daca e adevarat pretul.![]() Din pacate nu pot momentan decat sa-ti urez bafta la vanzare!
__________________ FLEETWOOD MAC,JOHN MAYALL,URIAH HEEP,SIMON&GARFUNKEL,FOCUS,LOREENA McKENNITT,ERIC CLAPTON,STEELEYE SPAN,JETHRO TULL,ATOMIC ROOSTER,FOCUS,GREGORIAN,MOODY BLUES,VAN DER GRAAF,GENTLE GIANT,JANIS JOPLIN,IRON MAIDEN,PINK FLOYD,COLOSSEUM,MIKE OLDFIELD,KING CRIMSON,RENAISSANCE,AC/DC,TOM WAITS,JIMI HENDRIX,RUSH,JUDAS PRIEST,DOORS,BLACK SABBATH,BOB DYLAN,CAT STEVENS,DIRE STRAITS.AJUNGE CU MANELELE!!!! | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Quote:
pret fix 6200 euro, fff urgent, need the $$$ pt ap | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
nu apreciaza lumea masinile astea
__________________ "It takes a big man to cry, but it takes a bigger man to laugh at that man." "Don't hate the player, hate the game." "Painer, ai observat ca ai postul cu numarul 1337 ? - Osy""I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer." | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
cunosc....si eu sunt tot cu rover si al meu tot 150k are, merge brici si nu vrea nimeni sa-l ia defapt nici macar nu vine lumea sa-l vada...se sperie cand aud de rover parc-ar fi volga.
__________________ "It takes a big man to cry, but it takes a bigger man to laugh at that man." "Don't hate the player, hate the game." "Painer, ai observat ca ai postul cu numarul 1337 ? - Osy""I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer." | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Quote:
mai nasol e cand ai urgent nevoie de bani | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |