![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Vand audi motor 1600 e inmatriculat de o luna si e 12 mii dar are TVA care se deduce din suma si fordul e 8 700 plus taxeare motor de 2000 cm contact la tel: 0741.108773 din partea lui Catalin.
__________________ Some Things Never Change! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
anu ca anu, dar ce modele sunt??? Banuiesc ca e vorba de un A4 si de un Mondeo, dar cel mai bine ne zici tu....
__________________ Schimb 4 anvelope 205/55/16 | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
![]() DACA CINEVA ESTE CU ADEVARAT INTERESAT SA SUNE LA TEL 0741.108773 SI AFLA TOATE DETALIILE. Amicul meu nu are timp sa stea pe net si am postat eu anunt pt el, mai mult nu ma intereseaza! Bafta tuturor!
__________________ Some Things Never Change! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
asta merita un warn ceva... Amice de aceea exista acest forum pt a se putea descrie produsele cum trebuie, cu mai multe detalii & stuff... eventual si niste poze, ca poate nu-mi place culoarea masinii si sun aiurea.
__________________ Yahoo id: dumi_suedezul Nu dati ADD!! IM Only! "Inainte de a bate cu pumnul in masa uita-te daca e vreun cui scos." - Bouvril | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
Asta este ...bunul simt nu se gaseste chiar peste tot...de fapt "mai mult nu te intereseaza" ...asta e...closed and banned
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |