![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Vand cd-player cu mp3,wma,audio etc.... sony xplod model CDX-GT20 nou nout nefolosit,scos din cutie doar pentru poze. Pachetul vine cu boxe sony xplod model XS-F1325 la fel de noi scoase doar pentru poze. Pret:450 RON tot pachetul(ft putin discutabil) Contact:0723.613.042 o sa atasez si cateva poze.cine este cu adevarat interesat si vrea sa cumpere o sa trimit si poze mai clare pe mail.
__________________ Vine sfarsitul lumii?Nici o problema!mutati-va in Romania.Aici totul este cu 40 de ani in urma!!! Cu Dumnezeu inainte si cu acceleratia calcata la podea! ![]() Membru CLUBSEAT.EU | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| alte poze:
inca 5 si imi cer scuze pt posturi consecutive dar o sa mai pun 4 poze inafara de astea
__________________ Vine sfarsitul lumii?Nici o problema!mutati-va in Romania.Aici totul este cu 40 de ani in urma!!! Cu Dumnezeu inainte si cu acceleratia calcata la podea! ![]() Membru CLUBSEAT.EU | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
nu vreau sa fiu rautacios insa din punctul meu de vedere pretul este mult prea mare (450 ron) Sony CDX-GT20 - 249,90 RON http://www.be-loud.ro/produse/CD_Pla...SONY/CDX-GT20/ Sony XS-F1325 - 79,90 RON http://www.be-loud.ro/produse/Difuzo...ONY/XS-F_1325/ Pretul pachetului nu depaseste 330 ron. Daca tu ai dat mai mult... imi pare rau pentru tine. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
nu inteleg rostul postului tau.iti multumesc pentru detalii de pret.pretul scade la 350 si nicaieri mai jos.cui nu-i convine sa-si cumpere de pe be-loud.ro. va rog sa va abtineti de la astfel de posturi. NU SUNT BISNITAR!!!!
|
| | #10 (permalink) | ||
|
din motive personale retrag produsul de la vanzare. SE POATE INCHIDE
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |