![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Dacia 1310L - 1997
Vand Dacia 1310L berlina gri diamant, an fabricatie 1997, 63500 KM, ITP valabil 2010, stare estetica si functionala buna. Nu este gaurita sau mai stiu eu ce. Motorul este facut de max 2000 km, asa ca e ca si nou. Masina e a tatalui meu, are si cateva piese de schimb: 4 amortizoare, pivoti, bucse. Pret: 4000 RON negociabil Contact : 0724782872
__________________ Let the bass kick!!! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| OFF : mashia arata bine dar nu o sa o dai niciodata cu atata , eu am dat un 1310 din 98 cu 46.000 km REALI cu mici probleme de caroserie .. la imbinari rugina.. (boala dacilor) cu 2700 ron , parerea mea e ca pretu e cam mare. NU vreau sa t superi p mine dar gandeste-te ca din 2010 tre sa ai in standard ABS.. crezi ca o cumpara cineva si ii pune ABS de 14 mil p ea ?@Andulescku07 buna gluma ,una era sa intrebi dak negociaza si alta era sa o dea p moka, anyway bft Free Up
__________________ YM: colonelu_spuk Tel : 0727350877 | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
'OFF : mashia arata bine dar nu o sa o dai niciodata cu atata , eu am dat un 1310 din 98 cu 46.000 km REALI cu mici probleme de caroserie .. la imbinari rugina.. (boala dacilor) cu 2700 ron , parerea mea e ca pretu e cam mare. NU vreau sa t superi p mine dar gandeste-te ca din 2010 tre sa ai in standard ABS.. crezi ca o cumpara cineva si ii pune ABS de 14 mil p ea ?'' Doctoru_X scuze dar esti chiar tare pe eu am un fiat 2004 cu euro 4 si nu am ABS asta ce inseamna ca trebuie sa arunc masina cu Euro 4??? (poate ai vrut sa spui ca fabricantii auto trebuie sa scoata din 2010 masini cu ABS in dotare standard) Scuze si bafta la vanzare ...
__________________ Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia! | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
S-a dat. Se poate inchide. Multumesc!
__________________ Let the bass kick!!! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |