![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Semicursiera
Dupa cum prezinta si titlul , m-am hotarat sa imi vand semi-cursiera deoarece vreau sa ma apuc de BMX . aceasta se prezinta astfel : -angrenaj / transmisie / cabluri - shimano ( tw/japan ) -cadru romanesc din otel ultra light , calitate exceptionala ( este cadru de EXPORT ) . -furca tip "pana" , romaneasca , cursiera PRO -jante aluminiu super usoare , 16 spite plate ( dau impreuna cu bicicleta bonus 10 spite , acestea nu se gasesc pe piata romaneasca ) -> vezi poze. -cauciucuri Continental Contact , noi ( au 20-22 kilometrii ), 28'5 inch -camere Maxxis Enduro. -nu are nici un an ( am garantie ) ![]() Pretul : 720 ron negociabil . o sa atasez cateva poze pt cei interesati . Numai bine !
__________________ J'y suis,j'y reste! Last edited by Ch1ppeD; 10-06-2008 at 16:56.. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
pai am facut ciclism de viteza ani de zile .... cum am pus piciorul pe BMX ... m`am indragostit ![]() momentan ma joc pe bmx'ul unui prieten pana imi cumpar si eu unul . pare grea trecerea ... dar sa stii ca nu e chiar asa ..![]() 10x game_boy_z800 .
__________________ J'y suis,j'y reste! | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
salut boboc_bobocik :>:>nu ti`am inteles interventia , in fine , poate ma lamuresti si pe mine . legat de intebarea ta , mai mult de 250 ron nu poti sa imi ceri pe ea , asta ar insemna ca esti nebun . incercand sa iau in calcul ce ai vrut tu sa insinuezi in postul tau , daca te reperi ca supra evaluez bicicleta si ca seamana cadrul meu cu ala din poza , scuza-ma ca iti spun , ori nu vezi bine ori e legat de psihic . jantele mele in magazin costa 250 ron / inelul => 500 ron ambele jante . numai bine ,
__________________ J'y suis,j'y reste! Last edited by Ch1ppeD; 23-06-2008 at 20:42.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |