![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Peugeot 306 SW 2001
Masina a fost adusa de mine in 2005 prin octombrie pentru firma. Am vrut s-o vand repede atunci insa am pastrat-o. Am facut in 3 ani cu ea aprox. 15.000km. Uleiuri si filtre schimbate. Are cauciucuri de iarna. Nu mai am nevoie de masina. Fabricatie: Iunie 2001 Model: Peugeot 306 SW (break) Motor: 1.4 injectie benzina Putere: 75 CP Kilometrii: 100.600 NU ARE AER CONDITIONAT -CUTIE MANUALA 5+1; -GEAMURI ELECTRICE FATA; -SERVO-DIRECTIE; -4 AIRBAGURI; -PROIECTOARE; -INCHIDERE CENTRALIZATA; -RADIO CASETOFON -CAUCIUCURI IARNA -LAN REGLABIL, -SCAUN REGLABIL INALTIME SI LOMBAR. Masina e ca noua, neumblata, se observa foarte usor. Toate actele de provenienta. PRET: 4600 EURO discutabil pana cumperi masina. Telefon: 0724.367.631
__________________ "It takes a big man to cry, but it takes a bigger man to laugh at that man." "Don't hate the player, hate the game." "Painer, ai observat ca ai postul cu numarul 1337 ? - Osy""I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer." | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
100K km la bord, 7 ani vechime si 15K km in tara si tu spui ca "e ca noua, neumblata" Chiar nu pot sa imi dau seama cum sa fie neumblata, iar daca nu ai schimbat nimic pe ea pana acum e ciudat.
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
de ce ? nu ai mai auzit de ocazii ? e simplu masina avea 82.000km parca atunci cand am luat-o, se adauga cam 2.000km drumu pe care l-am facut cand m-am intors cu ea si aici a stat mai mult de 2 ani. O mai scotea un sofer sau prietena ca sa umfle rotile iarna sau sa incarce bateria...pur si simplu mi-am batut joc de niste bani
__________________ "It takes a big man to cry, but it takes a bigger man to laugh at that man." "Don't hate the player, hate the game." "Painer, ai observat ca ai postul cu numarul 1337 ? - Osy""I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer." | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
THREAD CLOSED tocmai am terminat de facut actele cu noul proprietar.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |