![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Amplificator MTX X502
Amplificator MTX X502 • amplificator 2 canale • clasa AB • MOSFET • putere RMS: o 2 x 50W (4 ohmi) o 2 x 90W (2 ohmi) o 1 x 180W (4 ohmi, punte) • impedanta minima: o 2 ohmi (stereo) o 4 ohmi (punte) • raspuns in frecventa: 20Hz - 20KHz (+/-1dB) • distorsiuni: <0.1% (1W) • raport semnal/zgomot: 85dB • sensibilitate intrare: 0.2 - 5V • filtru LPF variabil: 40Hz - 8KHz (24dB/oct) • filtru HPF variabil: 40Hz - 8KHz (12dB/oct) • filtru band-pass variabil: 40Hz - 8KHz (12dB/oct) • intrare de nivel mare (direct de pe difuzoare) • conectori BTR • toti conectorii pe o singura parte • dimensiuni: 185 x 210 x 50mm Pretul este de 340 ron fix. Statia este absolut noua, cumparata pe 2 Iulie. Pretul este fix, fiind noua, nu am de ce sa scad,nu insistati. Eventual schimb cu alta. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
ma gandeam ca o sa intrebati. Nu scoate bine cu mp3-ul meu de pe masina, este cel original de la Opel, am probat pe mp3 aftermarket la alta masina si se aude super, dar la mine nu scoate f bine si nu sunt multumit. Nu are absolut nici o problema, e noua. Las la 300 ron pt ca ma grabesc. Cine e int PM me. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |