![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am de vanzare cateva kituri xenon. pretul pt kiturile simple este de 270 lei ( am pe stoc h1, h3, h7). iar pt cele bi-xenon este de 350 lei (am pe stoc h4). Eu mi-am montat pe masina mea de cateva luni si nu am nici o problema cu ele. Pentru moment NU ofer garantie la ele. (o sa mai discut cu producatorul sa vedem daca imi ofera conditii ceva mai bune. in idee am garantie 1 an la ele, dar daca pica ceva trebuie sa platesc transportul care e ~20 de euro/ piesa) pe stoc: h1 - 6 000 k h3 - 6 000 k h4 - 6 000 k h7 - 4 300 k si 6 000 k
__________________ The kid. Nu merge niciodata mai repede decat poate ingerul tau pazitor zbura! Pana si ingerul tau pazitor ramane in urma la prea multi km/h ! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
daca nu dai garantie
__________________ alice@xes.ro / alice_xes pe y! messenger All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can't get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer. -- IBM maintenance manual, 1975 | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
pai pot oferi garantie in conditiile mai sus mentionate, si anume 1 an de zile, iar daca se intampla sa pice ceva, cumparatorul suporta transportul piesei respective (care costa aprox 20 de euro).
__________________ The kid. Nu merge niciodata mai repede decat poate ingerul tau pazitor zbura! Pana si ingerul tau pazitor ramane in urma la prea multi km/h ! | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
mai am decat un h7 - 4300 k, in vreo 10 zile o sa vina stoc nou. daca e cineva interesat poate spune ce model ii trebuie
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Garantie 2 ani la ballasturi. kitul single beam la 270 lei kitul bi-xenon (H4) la 360 lei Livrare din stoc sau la comanda (fara avans).
|
| | #16 (permalink) | ||
|
huh, da le vand dar la becuri nu pot sa iti dau garantie. 70 lei/bucata + transport (le vand acum pt ca am un kit h7 de 4300 si cam fuge lumea de 4300 si o sa-mi iau eu becuri de 6000) sebby_ro pe mess sau 0723 377 773 .
|
| | #19 (permalink) | ||
|
ballast..nu aveam de gand sa vand si separat, dar daca se cere..vand si asa. la balasturi e valabila garantia de 2 ani. pret 180 ron/2 bucati @klaus: h11 nu am acum. o sa comand abia in vreo..2 sapt sau cam asa, pt ca nu au mai fost pe stoc. sunt pt proiectoare la majorritatea masinilor noi. ce culoare te-ar interesa? 6k?
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|