![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am de vanzare cateva kituri xenon. pretul pt kiturile simple este de 270 lei ( am pe stoc h1, h3, h7). iar pt cele bi-xenon este de 350 lei (am pe stoc h4). Eu mi-am montat pe masina mea de cateva luni si nu am nici o problema cu ele. Pentru moment NU ofer garantie la ele. (o sa mai discut cu producatorul sa vedem daca imi ofera conditii ceva mai bune. in idee am garantie 1 an la ele, dar daca pica ceva trebuie sa platesc transportul care e ~20 de euro/ piesa) pe stoc: h1 - 6 000 k h3 - 6 000 k h4 - 6 000 k h7 - 4 300 k si 6 000 k | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
daca nu dai garantie
__________________ alice@xes.ro / alice_xes pe y! messenger All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can't get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer. -- IBM maintenance manual, 1975 | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
ballast..nu aveam de gand sa vand si separat, dar daca se cere..vand si asa. la balasturi e valabila garantia de 2 ani. pret 180 ron/2 bucati @klaus: h11 nu am acum. o sa comand abia in vreo..2 sapt sau cam asa, pt ca nu au mai fost pe stoc. sunt pt proiectoare la majorritatea masinilor noi. ce culoare te-ar interesa? 6k? | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
valabil
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |