![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Masina Benzinar !!
Cumpar masina .cum spune si titlul sunt interesat sa achizitionez auto, pe benzina, motor 1,6 sau 1.8, sa fie peste 2001, sa fie berlina, culoare nu prea ma intereseaza, km-traj decent ~140k in functie de an, pretul sa fie undeva in jurul sumei de 7000e +/- sa aiba un minim de dotari (AC,geamuri macar fata, ABS etc) sa aiba un minim de istorie service (m-ar interesa o masina in care nu mai e de bagat $ dupa achizitionare, stiu k e doar un vis :P dar zic si eu) de preferabil inscrisa RO as vrea o masina germana in principal VW,Opel nu BMW sau Mercedes ![]() dar si un Ford Focus/Mondeo e bine venit :P proprietarul sa fie de acoord sa i se faca o testare masinii inainte de achizitionare vreau masina de la proprietar !! nu de la SAMSARI ETC !!!!! astept ofertele voastre Ymess : Mircea_c20 0724.410.829 / 0766.873.773
__________________ ym: Mircea_c20 tel: 0766.873.773 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
"vreau masina de la proprietar !! nu de la SAMSARI ETC !!!!!" Ca sa fi tu samsaru care pune mana pe ea pai ce Mercedesc crezi tu ca gasesti sa fie peste 2001 la 7000 sau ce BMW sa fie peste 2001 la 7000 cu mare noroc o cazatura de seria 3 care sa fie moarta dupa ce o iei sa incepi sa bagi sa nu te mai opresti....Offff nu vreau sa ma bag in topicurile la oameni da nu pot sa ma abtin cand vad asa ceva "sfatu meu" cu bani astia iati un logan nou cu putine dotari ca cu multe te depaseste si mergi in basini cu el pe strada ca restu lumii ......
| ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
next time read the text !! up
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Ca sa inteleaga si acest domn Laur3atu "as vrea o masina germana in principal VW,Opel NU BMW sau Mercedes vreau o masina pe care sa imi permit sa o intretin in conditii bune, si dak ai realizat k la 7000e nu pot sa imi cumpar bmw, atunci cum as putea sa il intretin. inca o data multumesc pt "up-ul" gratuit
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |