![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 | Vand/schimb CItroen C4 Picasso nou
C4 Picasso 1.6 HDI FAP, SX plus metalizata, aliaj 16, senzori parcare. Culoarea este gris fer. Am facut cu ea 3.000 km, adica rodajul. Este cum am scos-o pe poarta fabricii, adica perfecta. Am inmatriculat-o, deci am platit si taxa de poluare. Are Casco la Generalli si garantia la ATS. Pretul ar fi 19.000 euro negociabil pentru cash. (Pretul este cu aprox. 1.000 mai mic decat am dat eu, plus cheltuielile cu taxa poluare si casco). Sunt dispus sa schimb cu Citroen sau alta marca, masina diesel cu km putini, cat mai noua. Oricum, puteti sa-mi faceti orice oferta pe pm. Ma intereseaza diferenta, care trebuie sa fie de minim 8.000 euro. Optiunile pe care le are: # Design Bandouri de protectie laterala # Bare protectie fata-spate vopsite in culoarea caroseriei # Faruri cu geam clar # Vopsea metalizata # Jenti aliaj 16 + cauciucuri Michelin # Senzori parcare # Oglinzi vopsite in culoarea caroseriei # Functionalitate si Confort 5 locuri: 2 scaune fata si 3 scaune spate individuale, culisante si rabatabile # Aer Conditionat cu difuzare moderata habitaclu si torpedou racit # Avertizor acustic pentru lumini&usi deschise # Buzunare plasa si masute pliante plasate pe spatarul scaunelor fata # Computer de bord # Deschidere automata a capacului rezervor benzina # Display central cu afisaj LCD # Faruri reglabile electric din interior # Frana de stationare electrica # Geamuri electrice fata # Inchidere centralizata cu telecomanda # Oglinzi electrice si incalzite # Parasolare culisante sofer si pasager cu oglinzi de curtoazie # Parbriz panoramic # Pilot automat si limitator de viteza # Scaun sofer reglabil pe inaltime # Servodirectie electrohidraulica # Volan cu comenzi centrale fixe reglabil pe doua directii # Siguranta 4 prinderi Isofix # 7 airbag-uri: frontale, laterale, cortina si genunchi sofer # ABS + EBD # AFU (aprinderea automata a luminilor de avarie in caz de urgenta) # Centuri de siguranta pretensionate in 3 puncte cu limitator de forta # ESP + ASR # HILL (asistenta la urcarea in panta) # Indicator centuri de siguranta pentru toate locurile cu avertizor acustic # Intrerupere carburant in caz de accident # Placuta acoperire portbagaj rigida # Sistem antifurt cu imobilizator electronic # Sistem de dezactivare airbag pasager fata # Tetiere fata - spate # Pachete cadou Pack look # Proiectoare ceata # Mp3 # Design Ornamente interior - Confort # Tapiserie velour # Functionalitate si Confort Climatizare automata bi-zona cu posibilitate reglare fata-spate # Cotiere fata reglabile # Geamuri electrice spate # Lanterna # Modubox # Parfum de ambianta dozabil # Radio CD cu 6 boxe # Senzor de ploaie si lumina # Transperante geamuri laterale spate # Siguranta Oglinda aditionala pentru monitorizare bancheta spate # Parbriz atermic # Semnalizare sub oglinzi laterale # Tetiere fata crono # Pachete cadou Pack look # Proiectoare ceata | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|