![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
Tuneaza-ti masina, aspectul conteaza, impresioneaza vizual! Stikere (vinyl, decaluri) cu Logo-uri (DC sports, NOS, GReedy, AEM, JVC, Sparco, Pioneer, Injen, Hemi, Alpine, Eibach, BBS, momo si multe altele). 15 cm - 6 ron 30 cm - 10 ron 50 cm - 20 ron 1 m - 35 ron Vinyl-uri laterale si de capota, diverse modele, se poate si la comanda daca aveti imaginea. 0.5 m - 30 ron 0.8 m - 40 ron 1 m - 50 ron 1.5 m - 90 ron 2 m - 120 ron Pentru cele in mai multe culori pretul se dubleaza, tripleaza. ATENTIE! pentru vinyl-urile laterale pretul include 2 bucati, partea stanga si dreapta a masinii, ex1: pachet 2 bucati vinyl lateral 0.5 m la 30 ron ex2: o bucata vinyl capota 0.5 m la 30 ron LOGO GRATUIT de 30 cm pentru cele de sub 1 m si de 50 cm pentru cele intre 1 m si 2m, la alergere, la achizitionarea de vinyl lateral + vinyl de capota . Durabilitatea in exterior este de minim 5 ani pentru alb/negru si 4 ani pentru cele colorate si metalice. Rezistenta la uleiuri si sare. Expedierea se face prin PrioriPost (aprox 15 ron transportul), plata se face ramburs, instructiuni de aplicare in pachet. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
Sigur, dupa cum vezi in attachment Venom si Momo sunt, tot ce-mi trebuie sa stiu este dimensiunea (adica lungimea lui, inaltimea reiese automat) trimite-mi PM cu toate detaliile (si culoare, am multe culori, vre-o 50 deci nu-i bai) si apoi iti dau eu mail cu imagini mai in detaliu sa vezi daca e totul ok.
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Salut , am sa-ti fac si eu comanda pentru lateral si una pentru capota , dar vreau sa ma gandesc inainte de a comanda PS : puteti sa-mi dati o parare cam ce se potriveste pentru Calibra din imagine atasata ? Mersi
__________________ Intel Core 2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz /Arctic Cooling Freezer 7 Pro PWM Cooler /GIGABYTE GA-965P-DS3 / 2 x 2 GB Elixir Dual DDR2 667 mhz/ ATI HD2600XT 256 DDR4 /SilverStone TJ06 Case /Akasa AK-FC-03 Multi-Mode 4-Channel Fan Controller /Thermaltake Purepower 460W /WD AV 160 GB Hard Drive /22x Samsung DVD Rewriter /BenQ T905 19" LCD /Eclipse II Keyboard . _________________________________ 0752079901 Cristian / id mess: foica_3d | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
am atasat cateva exemple
| ||
|
| Advertisment | |
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|