![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Mini Cooper S
Se scoate la vanzare un Mini Cooper S. Anul de fabricatie este 2005 iar numarul de km sunt 35.000 . Masina este proaspat adusa din SUA . Dotarile masinii sunt in stil american (adica cam tot ce se poate pune pe ea) : piele , xenon , full electic , clima etc..... Pret : 16200 E (usor negociabil la vizionare)
__________________ Din motive personale NU mai fac deal-uri decat cu membri CG care au un numar insemnat de post-uri si/sau TR !!! Multumesc CG, | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
scuze ca te intreb dar ce motor au.Presupun ca nu au pus 4.0 ).Mersi
__________________ ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
Motorul este un 1.6 care , ajutat de un compresor atinge puterea de 175 de hp . (Motorul este facut de BMW, adica BMW ) !Si ca sa evitam alte polemici referitoare la consum : 8,5 urban cu 5-5,5 extraurban (120-140km/h maxim )
__________________ Din motive personale NU mai fac deal-uri decat cu membri CG care au un numar insemnat de post-uri si/sau TR !!! Multumesc CG, | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Din cate stiu (si-mi cer scuze daca gresesc) motorul este facut de Peugeot. Asta nu-l face cu nimic mai slab decat daca era facut de BMW. Dar din nou, nu sunt 100 % sigur. Oricum, frumoasa masina si numai buna de Dorobanti.
__________________ Humor is a rubber sword - it allows you to make a point without drawing blood. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Pe motor scrie Made by BMW acuma nu stiu nimic de Peugeot sau de Citroën care din punctul meu de vedere precum si a standardelor mele nu stiu ce cauta in categoria masiniilor . Asta nu in comparatie cu MINI (nu vreau sa-i fac reclama) ci in comparatie cu masiniile in clasa carora se afla si cele doua ! Si da , numai buna de Dorobanti masina , mai exact Primaverii !
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Up!
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |