![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am de vânzare 2 BMW X6 xDrive35i vizionabile in Bucureşti oricând. Maşinile nu sunt rulate, sunt aduse din SUA. Au toate opţiunile posibile. Ceea ce ofer eu si nu este oferit de alţii care importa maşini este GARANŢIA! De ce sa cumperi de la unii care la nevoie te lasă balta când eu iţi ofer Garanţia de care ai mare nevoie? Preţul la Automobile Bavaria pentru aceiaşi maşină si fără unele opţiuni este de 74900 + TVA plus aşteptare intre 6 si 9 luni pentru a primii maşina! Daca tot dau un ban, de ce sa nu îl dai cu cap? Maşinile sunt in Bucureşti, vizionabile oricând. Plata se poate face aproape oricum si ai maşina pe loc. Firmele sunt bine venite. Ca sa fiţi lămuriţi, lista de opţiuni este: -Direcţie activă -Volan sport îmbrăcat în piele -Prezoane antifurt -Cameră video retrovizoare -Trapă acţionată electric, cu funcţie de glisare şi înclinare -Covoraşe din velur -Triunghi reflectorizant şi trusă de prim ajutor -Oglinzi retrovizoare exterioare şi interioară cu efect heliomat -Pachet fumători -Scaun şofer reglabil electric, cu memorare poziţie -Ornamente din lemn de esenţă fină – lemn de bambus închis -Sistem de spălare faruri -Sistem de control al distanţei la parcare (PDC) -Senzor de ploaie şi faruri cu aprindere automată -Faruri cu xenon -Aer condiţionat automat -Cruise control cu funcţie de frânare -Sistem de navigaţie Professional -Pre-echipare Business pentru telefon mobil cu interfaţă Bluetooth -Sistem audio HiFi Professional -Pre-echipare pentru magazie CD -Tapiţerie din piele Nevada Beige - Beige -Black Sapphire Maşina este la mare căutare, se duc repede. Mai am 4 care trebuie sa ajungă luna asta! Ca sa recapitulam, BMW X6 xDrive35i, noua, zero Km, Black Sapphire, Piele Beige Nevada, Full Option, plăteşti şi ai maşina pe loc in Bucureşti, nu stai intre 6 şi 9 luni ca sa-ţi vină, şi, cel mai important, GARANŢIE! Pentru mai multe informatii: 0743 133 833 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
pai si cine ofera garantia?
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Off topic: De ce unele au Display-ul central din bord mai mic, iar altele mai mare? Care este diferenta? On topic: Au si sistemul de afisare a vitezei pe parbriz? | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |