![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| BMW E46 320d 170cp stare impecabila - pret bun - 9950e
A venit timpul sa ma despart de masinuta mea. BMW E46 320d , an 2000 , luna 10 , culoare gri-sobolan . Prima inmatriculare a fost in 08-2001. Motor : 2.0 diesel , 136cp standard , cu soft si presiune in turbina marita are acum 171cp . Masina are softul de aprox 1 an jumate , functioneaza perfect , nu are absolut nici o problema si functioneaza impecabil. Masina are acum 159 500 km . Eu am luat-o la 125 000km acum 2 ani de zile . In Romania ruleaza din 2004 cand a fost adusa prima data la circa 95 000km , facuti in 3 ani de proprietarul din Germania . In Romania inaintea mea a fost la un bun prieten de-al meu care a mers cu ea in 2 ani aprox 30 000km si acum la mine la fel , de aprox 2 ani am facut 35 000km. Masina are circa 3200-3300 ore de functionare (pentru cei interesati). Am la masina toate actele la zi , cartea in original si 4 chei (1 de plastic , 1 normala fata cip si 2 chei tip telecomanda + 2 telecomenzi de la alarma). Dotari : Clima , radio-cass reverse original , 6 airbaguri , ASC , 2 geamuri electrice , volan imbracat in piele , schimbator imbracat in piele , oglinzi electrice,heliomate si incalzite , scaune reglabile pe inaltime si profunzime , pachet fumatori , cotiera spate , volan reglabil , pachet lumini interioare , bancheta spate rabatabila , sac de ski , angel eyes , alarma cu 2 telecomenzi. Masina functioneaza ireprosabil. De curand am schimbat la ea cam tot ce se putea schimba . Bucsi fata , bascule , bucsi de bascula , capete de bara , amortizoare (toate 4) , filtru epurator , bielete directie , bielete anti ruliu , uleiul din cutie , tampoane motor , si multe altele , toate astea au nici macar 2 luni si vreo 4000km . Le-am schimbat la utlima revizie , au costat circa 1500e tot. Masina este facelift facuta (acum aprox 5 luni) , adica aripi stanga + dreapta , lucasuri , capota fata , nari , faruri , semnale , tot este de facelift original . Asta a fost o nebunie de-a mea. Masina are folie autorizata spate + luneta + geamuri fata , toate 95% (cele mai inchise posibile). Masina functioneaza impecabil si arata bine . Nu are zgarieturi profunde , nu a fost harjonita cu cheia , nu nimic . Singurul incident a fost acum circa 4-5 luni cand am fost lovit de o dobitoaca pe un drum cu prioritate pe partea dreapta fata (nimic grav nu a fost afectat , din structura masinii . a fost doar pe dinafara lovita , neajungand la structura , atunci am si facut face liftul ) ca sa va faceti o idee a trebuit sa schimb bara fata , far dreapta + semnal , capota si aripa . Le-am schimbat fiindca mie nu imi place masina sa se repare (tabla) eu prefer sa o inlocuiesc. Pret : 9950 EUR usor discutabil. Poze cam abia maine seara. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Mai am 2 adaugari de facut la anunt : Masina are tot traseul de evacuare schimbat acum 1 luna , complet , a costat aprox 1100 RON . Am schimbat si racordul flexibil , tot traseul + ornament dublu la sfarsit de inox . Toate au fost facute la Borla Pitesti . Masina are ca optiune originala si PDC (Parktronic) original. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|