![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Fiat Punto SX 1.1 Injectie Rulaj : 102.000 Km Capacitate : 1100cmc An Fabricatie : 1998 Tara Origine : Italia Carburant : Benzina Consum Mediu : 4-5% Consumabile Recent Schimbate : Ulei+Filtre+Ulei Cutie Viteze (la 100.000km) , Cauciucuri+Placute Frana+Lichid Frana (la 95.000km) , Distributie (la 80.000km) Dotari : geamuri eletrice , alarma originala , inchidere centralizata , stingerea si aprinderea luminilor automat Radio-Mp3 . Detalii despre Masina : Am adus-o in tara pe 7 august , am cumparat-o de la un prieten din italia roman (se poate dovedi in acte) , kilometri sunt 100% reali , accept orice test si verificare , masina nu este inmatriculata in Romania , inca mai pot fi luate numere provizorii , taxa de prima inmatriculare este de doar 550e . Am toate actele necesare primei inmatriculari , 2 chei . Tehnic se prezinta exceptional , estetic mai are mici defecte la tabla fiind adusa din italia unde sunt sute de scutere care "trec" pe langa masini . Pretul este de 2200e Negociabil in limita bunului simt
__________________ Numar de Telefon : 0765.364.535 Yahoo Messenger : tonogsm Persoana de Contact : Sorin | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|