![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cursiera Magellan Gemini impecabila super pret !!
Vand cursiera Magellan Gemini in stare exceptionala.Ruleaza perfect , fara probleme.Ca noua!! Piese -Cadru Magellan Gemini ROAD -Furca Aluminiu -Cuveti Zoggie -Pipa Bike+ -Ghidon Modolo(Made in Italy) -Sea Velo -Angrenaj SHIMANO 105 -Frane SHIMANO 600 -Schimbatoare Shimano+Sante -Lant/Pinioane-Shimano -Butuci Quando **Cursiera aceasta a costat noua peste 1000 euro Cauciucuri Rubena , Camere Continental si DT SWISS si talon noi !! CADRU DE 58 Pret:1300ron ID MESS SRK_BULLDOG , MAIL BELCIUGANUSIMONA@YAHOO.COM SAU TELEFON:0726/310.573 CEI CARE NU SE PRICEP , VA ROG , NU VA BAGATI IN DISCUTIE AIUREA DAU BONUS BIDONAS , "CLAPARI" PENTRU PEDALE , SUPORT BIDONAS SI POMPA SPECIALA CARE INCAPE PE CADRU
__________________ -8800 Sirocco Black / SE W910i - Canon 1000D + grip / canon 17-40 f4 L + tele sigma 70-300 apo dg + Sigma 50mm f2.8 macro 1:1 / canon 430ex II Last edited by bellci; 06-10-2008 at 22:28.. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Vand cursiera Magellan Gemini in stare exceptionala.Ruleaza perfect , fara probleme.Ca noua!! Piese -Cadru Magellan Gemini ROAD -Furca Aluminiu -Cuveti Zoggie -Pipa Bike+ -Ghidon Modolo(Made in Italy) -Sea Velo -Angrenaj SHIMANO 105 -Frane SHIMANO 600 -Schimbatoare Shimano+Sante -Lant/Pinioane-Shimano -Butuci Quando **Cursiera aceasta a costat noua peste 1000 euro Cauciucuri Rubena , Camere Continental si DT SWISS si talon noi !! CADRU DE 58 Pret:1150ron ID MESS SRK_BULLDOG , MAIL BELCIUGANUSIMONA@YAHOO.COM SAU TELEFON:0726/310.573 CEI CARE NU SE PRICEP , VA ROG , NU VA BAGATI IN DISCUTIE AIUREA DAU BONUS BIDONAS , "CLAPARI" PENTRU PEDALE , SUPORT BIDONAS SI POMPA SPECIALA CARE INCAPE PE CADRU
__________________ -8800 Sirocco Black / SE W910i - Canon 1000D + grip / canon 17-40 f4 L + tele sigma 70-300 apo dg + Sigma 50mm f2.8 macro 1:1 / canon 430ex II | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | imi pare rau sa te dezamagesc, nu te cunosc si nu am nici un interes sa iti stric vanzarea, te cred ca la vremea ei bicicleta a costat mult, insa in prezent, chiar in stare impecabila, bicicleta ta nu valoreaza mai mult de 5-6 milioane...nu sunt interesat sa o iau, de asta nu ma poti banui ca te fortez sa scazi la pret, dar ce faci tu aici (poate chiar fara sa iti dai seama) e jaf la drumul mare ...bicicleta ta nici nu are ergopowere, ci schimbatoare pe cadru, are furca de aluminiu, nu de carbon si lista poate continua..arunca un ochi pe ciclism.ro daca nu ma crezinumai bine! | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
M-ai facut sa rad ) 5-6 mil ? Cu 5-6 mil iti iei un Peugeot de "curse" de pe vremea lu' bunica. Nu-ti mai baga nasul unde nu trebuie si stai in banca ta.Numai cadrul costa 4 mil sa stii,angrenajul inca 7 mil si lista poate continua...A mea nu e o vechitura,daca nu am manete dual-control care e problema?Nu am schimbat pentru ca nu aveam nevoie.Manetele costa 2 mil.Daca mai comentezi aici in anuntul meu o sa vorbesc cu un administrator .
__________________ -8800 Sirocco Black / SE W910i - Canon 1000D + grip / canon 17-40 f4 L + tele sigma 70-300 apo dg + Sigma 50mm f2.8 macro 1:1 / canon 430ex II | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
up
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |