![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 |
Vand Dacia Solenza An De Fabricatie 2005, Euro IV 32000 Km.servo-directie, Servo-frana, Aer Conditionat, Airbag Sofer, Inchidere Centralizata, Mp3 Cu Boxe Pioneer, Alarma Cu Gps, deschidere din telecomanda portbagaj, Antifurt Roata Rezerva, Rca, Casco Full, Carte Tehnica, Culoare Verde Cameleon Metalizat, Revizie tehnica La 30000 Km Stare Impecabila. 3000 Euro Cu Preluare Lizing Inca 17 Rate Sau 5500e Usor Discutabil Tel 0721668476 | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
5500 euro? nu este cam... MULT?
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti Este de neinteles cum unele persoane, chiar daca termina o facultate si/sau se cred foarte destepte, nu pot nici pana in acest moment sa se exprime corect romaneste si/sau sa scrie corect din punct de vedere gramatical in cadrul acestui forum... | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
bobob..aveam pretentii la tine.. voi chiar sunteti inconstienti ??..in ziua de azi cine mai da atatia bani pe o solenza !! AUTOVIT.RO - Masini second-hand si noi
__________________ ![]() | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 |
Am un prieten care are Solenza si pot sa-ti spun ca e foarte buna nu l-am auzit niciodata sa aibe probleme cu ea am mers cu el pe A2 cu 180 km/h si pe o distanta destul de lunga peste 10 km . Iar cu Autovitul are dreptate numai samsari si masini modificate (kilometraj, tabla,)
| ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Masina arata ff bine, se vede ca e ingrijita. Pot sa-ti zic sa ti de pret ptr ca este ingrijita insa daca studiezi piata nu o vei da la pretul ala, imi pare rau. Masina chiar este f bine ingrijita.Oricum bafta la vanzare. (in autovit sunt numai masini modificate deci...tzeapa)
__________________ Degeneratia de astazi, esecul de maine... | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Nu vreau sa ma bag peste cel care vrea sa vanda, si eu tot solenza am dar modelul Clima si am cumparat masina cu 4000 de euro undeva in luna aprilie cand preturile erau mai mari. Dupa mine masina din acest topic nu face mai mult de 4000 de euro, tinand cont ca nu are nici geamuri electrice. Si apropo de motor, daca un motor este ingrijit merge la fel si la 60k de km si la 30k de km cat are masina asta, bine daca sunt reali.
__________________ Binele este fragil!!! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|