![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
se vinde Daewoo Cielo benzina+gpl, CULOARE ALB CASABLANCA fabricat in 2005, inmatriculat 21.06.2005 instalatie gpl LOVATO RGE92 din fabrica carte service, ITP 10.07.2009 este modelul mai saracacios (fara aer, proiectoare, geamuri electrice ....) km 78.000 pret: 4200 euro
__________________ Bd. 1Decembrie Bucuresti; contact pm cel mai sigur; 0722.559.547 de obicei nu raspund la nr. necunoscute! asadar daca se poate sms.......
| |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
persoana fizica nu emite factura deci tva nu ai cum sa platesti..............., arata cam naspa si pretul nu? este spart stopul doar atat, daca esti interesat poti veni sa o vezi. masina are carte de service si a fost cumparata in leasing! propietarul sunt eu!
__________________ Bd. 1Decembrie Bucuresti; contact pm cel mai sigur; 0722.559.547 de obicei nu raspund la nr. necunoscute! asadar daca se poate sms.......
| |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Eventual poate o vinzi cu 2000 euro negociabil, cat un bmw din '90 cu 400k km Parerea mea este ca multi inca nu merita nici macar un cielo(datorita atitudinii lor), masina foarte buna, ieftin de intretinut care te duce oriunde fara probleme. Un up free de la mine, am cielo si merita toti banii.
__________________ YM banderas_232003 Tel: 0740099906 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |