![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Opel tigra
Vand OPEL TIGRA, fabricatie 1996, motor 1,4 ECOTEC, benzina. Este inmatriculata in urma cu 2 luni, eu sunt primul propietar in romania, vopsea originala, trapa, geamuri electrice, abs, ac (trebuie completat cu freon), jante originale, proiectoare, etc... MASINA ARE GARNITURA DE CHIULOASA CIUPITA... remedierea costa in jur de 200-400 euro (depinde unde se rezolva problema)... de asemenea trapa ar trebui vazuta de un electrician (se deschide cand vrea ea)... masina arata impecabil, nelovita, nezgariata, consum urban 7-8%, nu consuma ulei sau alte probleme... PRET 3700 euro FIX nu ma intereseaza schimburi (mai am 4 masini), nu se negociaza pretul
__________________ TELEFON 0724205010 sau 0727205010 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
La fel cum se stabileste pretul masinilor aduse din afara: pretul real (din strainatate) + 2000 de euro (profitul vanzatorului). Adica f. simplu. Nu spun ca este cazul aici de fata.
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s Mă cocalarule, ce înseamnă îi si îs? Se spune (el/ea)este sau (ei/ele)sunt! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| 2200 euro masina in germania, 350 euro cheltuielile de transport (numere din germania, benzina, etc), 700 euro taxa de prima inmatriculare, 450 euro cheltuieli aferente inmatricularii (rar+talon+numere+etc), 120 euro toba finala noua... cam asta e... deci acum, iti poti da seama cat esti de "bun"... poti sa stai jos...
__________________ TELEFON 0724205010 sau 0727205010 Last edited by Demon; 27-10-2008 at 05:00.. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
prietene profesionist, jegul ala pe care il expui tu acolo e maxim (pret de prosti adica, cred ca stii ce e un ala, ca te cam incadrezi la cum faci calcule) 1000 euro. daca mai adaugam si defectiunile cred ca trebuie sa platesti ca s o vinzi. Multumesc pt lamuriri!
__________________ VVV - Veni Vidi Vici! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
ia vezi prietene, seamana? aceiasi culoare, acelasi motor, aceiasi km, aceleasi dotari... iar ai fost "bun"... poti sa stai jos cat despre faptul ca ma faci prost... se prea poate, daca ne intalnim, s-ar putea sa te degizez in accident de cale ferata, or sa te mai recunoasca ai tai dupa adn...
__________________ TELEFON 0724205010 sau 0727205010 | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Ce tare, atata cacialma pt ca omul vrea sa isi vanda masina cu un pret, clar in regulament este vb ca nu trebuie sa fie pret mai mare ca in magazin. atunci? nu te intereseaza nu te bagi, cauti alt post unde gasesti o masina care vrei sa cumperi.. hmm ciudat ![]() bafta la vanzare P.S n`o spun din rea vointa pt nici unul.
__________________ DualCore X2 4400+<>Gigabyte G-Power Lite Cooler <>Mb M2A-VM Asus<>Power Color ATI Radeon X800 Series256/256<>Kingmax 1x2Gb 800Mhz+2x1Gb OCZ Gold 800Mhz<>WD 300Gb SATA<>Asus Drw-2014L1T<>LC Power 550W<>Raidmax Smilodon<> | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
ce imi plac astia care au impresia ca in germania toate masinile costa maxim 1000 euro si la orice masina comenteaza ca e scump , prietene fa un drum pana acolo si arunca un ocki la preturile la masini si o sa ramai surprins si daca tu vrei sa iti cumperi masina de afara la 1000 euro sa imi spui si mie si iti recomand un service non-stop , o sa ai nevoie
__________________ Organizari evenimente , decoratiuni cu baloane ,aranjamente florale, huse scaune , focuri de artificii si efecte pirotehnice | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|