![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | BMW 730i an '90 full - 3000 euro
vand BMW 730i an fabricatie '90. masina se afla in stare buna de functionare si optica.vopseaua este originala,nu are pic de rugina.ca dotari are ABS,ASC,airbag sofer,pilot automat,aer conditionat,geamuri oglinzi si scaune electrice. CARBURANT: BENZINA+GPL omologat. motor 3000cm are vreo 180 de cai.. km reali 206.000. ITP valabil pana pe 10-05-2009. daca am omis ceva va rog sa sunati la nr de telefon afisat,este masina lui tata eu doar am pus anuntul. NR CONTACT : 0730 708 577 PRET: | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Vroia sa zica ca nu sunt electrice sunt reglabile electric! De aia a pus comentariul ala ![]() Bafta la vanzare!
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2009 | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Stiu ca in principiu cand iti iei o masina de asta, consumul e cam ultima grija, dar totusi cam cat consuma? Pretul e foarte bun pentru o masina frumoasa
__________________ Matiz special edition dark green.Engine:One 14,550-pound thrust Turmanski R-13-300 turbojet with afterburner.Wing Span:23ft.5.5in.Length:51ft.8.5in.Maximum Speed:1,385mph(Mach 2.1).Range: 685 miles. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
salut,imi cer scuze pt intarziere nu am fost in oras zielele astea.consumul in oras este de 13-14 % benzina si 15-16 % gaz. pt mai multe detalii nu ezitati sa sunati la nr de telefon din primul post,intr adevar este o masina foarte frumoasa ,merita toti banii
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|