![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 | Fiat Stilo Coupe 1.9 JTD
Fabr: 09/2003, 1,9 JTD, 115 CP, 97.000 de km, Euro 3, Servo City, ABS + EBD, AC, computer de bord, 6 airbag-uri multi stage, volan imbracat in piele cu reglare pe inaltime si adancime, schimbator imbracat in piele, inchidere centralizata, 2 chei briceag, proiectoare integrate in faruri, articulatie fata schimbata (amortizor, brate etc). Pret 6.900 euro YM:borti_jr NU DATI ADD VA ROG! Last edited by buzoianu_razvan; 27-10-2008 at 19:42.. Reason: foto | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
am mers cu asa ceva ...iar servo city e kiar deosebit pe o masina de marimea sa...practic doar atingi volanul in viraje...
__________________ ๑۩ ۩๑ Click aici pt un mesaj pe Y!Messenger >>>>insa nu dati add ๑۩ ۩๑ Fav.Quote: " cred in basme si destin...insa vad paharul gol chiar si atunci cand este plin" | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
daca era galbena o dadeai repede :P ... masina asta culoarea galbena e super atragatoare
__________________ ๑۩ ۩๑ Click aici pt un mesaj pe Y!Messenger >>>>insa nu dati add ๑۩ ۩๑ Fav.Quote: " cred in basme si destin...insa vad paharul gol chiar si atunci cand este plin" | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |