![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand 4 boxe si o combina muzicala
Vand 2 boxe de 16 cm Infinity REF 6510cs, una din ele zgarie putin la sunet nu stiu ce are, sunt luate de la maddmaxx. Specificatii: diametru woofer/midrange: 16 cm putere RMS: 90W (270W max) SPL: 92dB raspuns in frecventa: 58Hz - 21kHz impedanta: 4 Ohmi http://www.carsound.ro/product_info....oducts_id=1937 REF 6510cs Auto Sound Mai vand 2 boxe tot de 16 cm Blaupunkt AL 170 sunt cele de aici: Blaupunkt AL 170 Test und Preisvergleich Si mai am o combina muzicala Sharp cu 2 casete si 3 cd-uri, trebuie doar trase firele de la boxe la ea. Nu tin neaparat sa le dau dar ma incurca prin casa, daca le vrea cineva le dau pe toate cu 150 ron.
__________________ NU fac tranzactii cu useri noi si fara TR pozitiv! Degeneratia de astazi, esecul de maine... Multumeste-te cu ce ai iar daca n-ai nimic sa fii multumit ca n-ai...nici ce sa pierzi! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
detalii ) pai iti dai seama ca nu poate fi mare scula, are 2 caste, citeste si cd-uri, boxele nu mai au firele de aia am zis ca treb trase fire de la boxe in combina si cam atat.Ma impiedic prin casa de ele si m-am cam apucat de curatenie si vreau sa scap de ele
__________________ NU fac tranzactii cu useri noi si fara TR pozitiv! Degeneratia de astazi, esecul de maine... Multumeste-te cu ce ai iar daca n-ai nimic sa fii multumit ca n-ai...nici ce sa pierzi! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
mai am si 4 boxe pe 13" de renault, au cam 20w fiecare, le dau pe toate 4 cu 80 ron sau 25 ron/ buc.
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ 0724.654.579 / 0760.178.808 | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
crede-ma ca habar nu am ce model e, o am in masina e argintie daca chiar te intereseaza pot da o fuga sa ma uit.
|
| | #8 (permalink) | ||
|
iata si poza accept si schimburi cu diverse, nu stiu chiar n-am idee ce as vrea la schimb, veniti voi cu oferte
__________________ NU fac tranzactii cu useri noi si fara TR pozitiv! Degeneratia de astazi, esecul de maine... Multumeste-te cu ce ai iar daca n-ai nimic sa fii multumit ca n-ai...nici ce sa pierzi! Last edited by alexxutzu; 20-11-2009 at 15:46.. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
s-a dat combina raman cele 4 difuri 60 ron infinity si 30 ron blaupunkturile sau 80 ron toate 4
|
| | #18 (permalink) | ||
|
s-au dat difurile Infinity, raman doar cele 4 de renault la 80 ron/4buc!
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Se adauga 2 tweetere Magnat + 2 crossovere la 100 ron!
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |