![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Sistem audio auto!
Vand sistem audio auto Magnat New Edge 2.13, sistemul este compus din 2 dif de 13", 2 tweetere si 2 crossovere. Daca aveti si o statie sa le alimentati se aud superb. Au 180w rms. Magnat New Edge 213 Difuzoare auto Magnat Sisteme , NewEdge213 , NewEdge 213 Pret: 350 ron
__________________ NU fac tranzactii cu useri noi si fara TR pozitiv! Degeneratia de astazi, esecul de maine... Multumeste-te cu ce ai iar daca n-ai nimic sa fii multumit ca n-ai...nici ce sa pierzi! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Da, am vrut sa le dau azi si am constat ca unul dintre difuri are crapat suportul de prindere al surubului, atasez mai jos niste poze, nu afecteaza in nici un fel sunetul care se aude normal si la volum mare, cred a a crapat ptr ca le-am strans stramb. Repet nu are nici un efect asupra sunetlui, cu toate acestea pretul scade la 250 ron tot pachetul, celelalte componente sunt intacte, fara nici o urma de folosinta.
__________________ NU fac tranzactii cu useri noi si fara TR pozitiv! Degeneratia de astazi, esecul de maine... Multumeste-te cu ce ai iar daca n-ai nimic sa fii multumit ca n-ai...nici ce sa pierzi! Last edited by alexxutzu; 20-11-2009 at 15:46.. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Se vand 2 tweetere magnat de la acest sistem cu 2 crossovere cu reglaje, impecabile pret 100ron.
__________________ NU fac tranzactii cu useri noi si fara TR pozitiv! Degeneratia de astazi, esecul de maine... Multumeste-te cu ce ai iar daca n-ai nimic sa fii multumit ca n-ai...nici ce sa pierzi! | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Revin la vanzare difurile, mi-am cumparat unele de inalte si nu mai am nevoie de ele. pret 180 difuzoarele Magnat.
|
| | #19 (permalink) | ||
|
ultim pret 150 ron difuzoarele Magnat # diametru woofer: 13 cm # putere: 180W RMS (360W max) # SPL: 90 dB # raspuns in frecventa: 28 - 35.000 Hz # impedanta: 4 ohmi Woofer * Sasiu din aluminiu cu tehnologie Airflow * Membrana extrem de stabila din aluminiu acoperit cu material ceramic * Sistem magnetic special proiectat pentru liniarizarea inductantei, minimizand astfel distorsiunile si largind gama de frecventa utilizabila * Suspensie din cauciuc de inalta elasticitate, avand ca rol maximizarea excursiei membranei * Grila din aluminiu
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |