![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cielo EXECUTIVE
Super pomanã ![]() Cielo Executive din 2005 cu DOAR 31000 Km.Masina arata bine ,a fost ingrijita atat la interior cat si la exterior si nu a avut acidente. Are Aer conditionat, servodirectie, geamuri fata + spate electrice, jenti din aliaj, casetofon cu mp3, inchidere centralizata, primul proprietar, toate actele si reviziile la zi . Accept orice fel de test si control. Nu ma intereseaza shimburi. PRET: 4500 E Contact: 0722.54.96.29 mail: gabytzuuhuhuhu@yahoo.com | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Usor cu UPurile
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
1. 4 admin....Sorry cu up-urile....m-a luat valu'. Da' na'...incerc si yo s-o vand cat mai repede. 2. Pt Vtamina ( si pt atlii intereseati). Ulei nu papa, benzina in mod normal pt masina asta...adica 9-10 prin oras cat de cat aglomerat si in afara 7-8. La asta conteaza mult stilu' de condus....eu m-am invata si stiu cum "s-o iau". Proprietar unic...adica yo. Toate actele, reviziile, facturile.....etc. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |