![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
VW GOLF 4 model Special Prima inmatriculare 10/2003 1,9 TDI 101 cp 5+1 viteze ~150.000 km, inmatriculat,fiind adus in mai din Germania. Dotari initiale: -Climatronic -ABS -8 airbag-uri -2 geamuri electrice -oglinzi reglabile electric si incalzite -proiectoare de ceata -volan reglabil pe inaltime si adancime -servodirectie -scaun reglabil pe inaltime -4 boxe + 4 tweetere -cotiera centrala spate rabatabila in bancheta -bancheta spate rabatabila asimetric -inchidere centralizata pe cheie briceag -ESP+ASR, EPC -linie audio originala cu Cd-player cu subwoofer Blaupunkt si xcarlink -computer de bord -Faruri Dectane cu angel-eyes si xenon -jante originale AVUS II 15" VW GOLF 4 model Special Prima inmatriculare 10/2003 1,9 TDI 101 cp 5+1 viteze Observatii: Consumabilele schimbate recent. Erori 0 la scanare cu VagCom.Accept absolut orice test(motor,vopsea,etc). masina mi-a fost zgariata in parcare si necesita vopsita,costul operatiei ridicandu-se la 1000 E. Deci pt cine o vrea, asigur vopsit integral in conditii de service(la cabina). Contact: Teo 0721258899 Pret: 7349 Euro accept schimburi+dif cu golf 3, bmw seria 3, etc...
__________________ Play with your life, live your game! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
zgariata pe capota si partea stanga? alea cu "cheia"? chestia asta nu te costa nici 300 euro, vopsea, lac, manopera, cuptor special! Nu stiu de ce vrei sa o vopsesti integral. In rest bafta la vanzare arata foarte frumos, imi plac farurile, nu le dai
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Intr-adevar stefan85, arata ok, dar nu cred ca vopsirea partiala (a se citi locala) este o solutie. Este posibil sa nu iasa tocmai ok. Cat despre farurile date separat nu se poate, dar imi dai un PM si se rezolva cu o pereche noua.
|
| | #5 (permalink) | ||
|
ce nesimtiti vecini...i s-a intamplat si unui amic de al meu cu un seria 3 coupe cabrio modelul nou tocmai daduse 40 mii pe ea, i au aruncat cu acid pe aripa si capota si a trebuit sa o duca la casco.... astia chiar nu au frica de Dumnezeu..
__________________ ๑۩ ۩๑ Click aici pt un mesaj pe Y!Messenger >>>>insa nu dati add ๑۩ ۩๑ Fav.Quote: " cred in basme si destin...insa vad paharul gol chiar si atunci cand este plin" | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Ideea este ca prietenul meu are nevoie de niste bani, si de aceea prefera un schimb cu o masina mai ieftina. Altfel nu ar fi dat masina spre vanzare/schimb. Multumesc de oferta Mr John, dar dupa cum am spus mai sus nu cred ca il "coafeaza" schimbul. Multumesc de interesul manifestat.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |