![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| kit ambreiaj dacia 1310
Stie cineva unde gasesc un kit de ambreiaj pentru o dacia 1310 din 1999? Am cautat si am gasit numai scoruri astronomice. Multumesc anticipat.
__________________ "Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui sa ma omoare pe mine. Ne intelegem bine, ca intre asasini." Emil Cioran 0721133595 | YM: bogdan_marin86@yahoo.com | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: Bucuresti |
man eu am schimbat tot ce tinea de ambreiaj anul trecut. m-a costat 5 milioane. dupa 2 saptamani mi-a venit masina noua. de atunci nu am mai mers cu dacia. nu vrei o dacie din 98 cu gpl pentru 400 de euro?
__________________ Si ce o sa zica baietii? Does IT matters? VAND UMBRELE FOTO DIFUZIE [Vând] Diverse accesorii foto (senzori slave, curea neopren, pompa aer, telecomanda) VAND FILTRE FOTO UV MULTICOATED 52mm, 58mm, 62mm, 67mm, 77mm CUMPAR LEVA+ Vand brichete + VAND MICROSD CARD READERE | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
bgs: multumesc de sugestie, voi face o vizita zilele astea. logatul: si eu am cam aceeasi problema. Peste vreo 2-3 luni reusesc in sfarsit sa-mi iau masina dar trebuie sa o folosesc pe asta pana atunci. ![]() multumesc de oferta dar imi trebuie doar ambreiajul. bafta la vanzare in continuare
__________________ "Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui sa ma omoare pe mine. Ne intelegem bine, ca intre asasini." Emil Cioran 0721133595 | YM: bogdan_marin86@yahoo.com | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
am uitat sa scriu dar am rezolvat cu ambreiajul. ![]() se poate inchide. multumesc CG! Sarbatori Fericite!
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |