![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cobra XRS 9930
De vanzare una bucata Cobra XRS 9930, are cam 7 luni, nu a fost folosit foarte mult, de cam 4 luni sta si aduna praful in casa. Am la el cablu de alimentare, suport parbriz, carte de instructiuni, cartonul care statea in blister. Nu mai am chestia cu arici care se lipea pe bord, cred ca am aruncat-o. Niste detalii : Producator Cobra Model XRS 9930 Caracteristici Detector radar cu afisaj full color, distanta de detectie mare, alarme false reduse, avertizare vocala, banda Ku pentru Europa. Detector de 5 stele. XRS-9930 - 12 Band Radar Ultra Performance Digital Radar/Laser Detector Dotari: New - Full Color Extreme Bright Data GrafixTM Display - Afisaj full color LaserEye® 360 Detection Busola digitala New - Battery Voltage Display Laser Eye® Safety Alert® Traffic Warning System Ultra Performance Extended Detection Range - distanta de detectie imbunatatita Detects POP Mode Radar Gun - detectie POP pentru pistoala radar New - Detects Ku Band Radar Gun - Detecteaza banda Ku pentru Europa IntellimuteTM IntellishieldTM Strobe Alert® Warns of Approciating Emergency Vehicles 6 RADAR SIGNALS 4 LASER SIGNALS 2 SAFETY SYSTEMS 1. X Band Radar 2. K Band Radar 3. Ka Superwide Radar 4. Ku Band Radar* 5. VG-2 Rader Detector-Detector 6. Spectre Rader Detector-Detector 1. LTI 20-20TM Laser** 2. Ultra LyteTM Laser** 3. ProLaser** 4. ProLaser III** 1. Safety Alert® System 2. Strobe Alert® System* Pret comparativ : Pret: LEI 492,77 Pretul meu : 250 Ron negociabil in limitele bunului simt. Contact : 0765.257.650 // PM // thread
__________________ Si staniolul ciocolatea marmota in inveleata ... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |