![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Marca: Well Modulator FM Well FM-TRANS02-W Pret: 40 lei Reda fisierele MP3 de pe memoria externa atasata; Transmite muzica prin unde FM catre radioul masinii; Interval de frecvente: 87-108 Mhz; Memorie compatibila Flash (USB); Mp3 player incorporat; Afisaj LED. Modulator FM Well FM-TRANS02-W/Modulator FM Well FM-TRANS02-W:Elanko:MAGAZIN VIRTUAL roduse electrocasnice,audio-video,calculatoareFlash Pen Kingmax 1GB Super Stick 931AA201G308
__________________ Tel: 0726.260.190 / 0755.073.323 Y!id: it_genetics ----------------------------- "Prefa-te slab cand esti puternic, si puternic cand esti slab..." - Sun Tzu - Arta razboiului | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Poza gasesti pe link-ul din primul post. Garantie nu mai au. (Mai vrei garantie la 40 lei ?) Da, pastreaza frecventa.
__________________ Tel: 0726.260.190 / 0755.073.323 Y!id: it_genetics ----------------------------- "Prefa-te slab cand esti puternic, si puternic cand esti slab..." - Sun Tzu - Arta razboiului | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Poza reala vroiam. Avand in vedere ca modulatorul are 2ani garantie iar stick-ul 5 ani (conform site-urilor) inseamna ca a fost folosit ceva timp si vroiam sa vad in ce stare se afla modulatorul, zgariat sau rupt sau s.am.d. In fine, eu ofer 30 lei in conditiile astea...de criza.
__________________ All Smart People Use Google | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Nu mersi. Nu ma targuiesc la 40 de lei. Nu e zgariat. Rupt nu are ce sa fie la el. Si mi se pare o tampenie sa mai ceri garantie la niste chestii de 40 de lei (probabil mai au garantie, dar nu am foaia, deci nu poti face dovada lor). Dar vorba ta, criza...
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Thread Closed !
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |