![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | Megane Sedan 1,6 16V 2007 Luxe Privilege
Vand masina din titlu (EURO 4) de culoare Negru Nacre cu toate dotarile apartinand versiunii de echipare Luxe Privilege, adica tapiserie mixta (piele bej cu stofa), aer conditionat automat, torpedou cu racire, senzori de lumina si ploaie, volan si schimbator imbracate in piele bej, radio CD cu lector Mp3 si 6 boxe, jante de aliaj Tuxedo, parasolare pentru locurile din spate si pentru luneta, stergatoare abia schimbate flat blade (originale Renault), covorase material textil si covorase cauciuc originale Renault, geamuri electrice, oglinzi heliomate electrice, incalzite si rabatabile electric, 10 airbag-uri, pilot automat, computer bord, proiectoare ceata, inchidere centralizata cu card, deschidere separata numai a portbagajului din card, s.a.m.d. Consumul urban al motorului 1,6 16V 110Cp (cutie manuala 5+1) este cam de 9 - 9,5l/100km, extraurban se situeaza undeva intre 5,7 - 6,3l/100km iar cel mixt (adica drumul meu cam de fiecare zi) este cam 6,7 - 7l/100km (aceste consumuri au fost calculate pe baza computerului de bord dar si a masuratorilor facute de mine prin metoda de la plin la plin). Am "dotat" masina cu folii originale si autorizate pe luneta, geamuri spate, geamuri fata si partea de sus a parbrizului. Toata pielea cu care este dotata masina a fost ingrijita de mine prin curatare si aplicare solutie Mr. Leather o data la 3-4 luni, asa incat arata impecabil. Deasemenea pe parcursul anului 2007 am achizitionat pachetul de garantie extinsa pe 1 an oferit de Renault Romania asa incat masina mai are garantie inca un an (adica pana la inceputul anului 2010), garantie care poate fi transmisa in baza unei simple cereri viitorului posesor. Autoturismul este folosit exclusiv de mine din ianuarie 2007, are in momentul de fata 52.500 km a fost si inca este folosit aproape zilnic pentru deplasarea la birou pe ruta Constanta - Mangalia si retur, deci cam 80-85% extraurban. Am incheiat o polita FULL CASCO la BTAsigurari (reinnoire) transmisibila pe baza de cerere pana la inceputul lui 2010, am platit RCA si rovigneta pentru un an. Deasemenea ITP abia a fost efectuata fiind valabila pana la inceputul anului 2011. Au fost schimbate pana acum pe garantie bieletele de directie la 49.800 Km, centura de siguranta de la sofer si din propriul buzunar toate cele 4 pneuri la inceputul acestei ierni. Deasemenea s-au efectuat toate reviziile obligatorii numai in service-uri autorizate Renault (Constanta si Tulcea). A fost testata la 49.800 km in service autorizat Renault si au fost verificate indeosebi coloana de directie, ambreiajul, franele, compresorul de aer conditionat, eventuale jocuri in puntea fata iar in momentul de fata este impecabila si se comporta perfect din toate punctele de vedere. Poseda cateva zgarieturi minore (abia vizibile) pe aripile fata de la gherutele pisicilor al caror culcus a devenit de vreo 2 luni, in rest fiind impecabila. Nu a suferit nici un accident. Scuze pentru marimea postului dar am simtit nevoia sa descriu mai in amanunt ceea ce vand. Motivul vanzarii - upgrade Laguna 3. Pretul vanzarii - 10.500 EUR. Contact - PM sau 0721890855. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
super masina eu recomand megane oricand.o masina echilibrata din toate punctele de vedere.Bafta la vanzare! inca o intrebare: la ce varianta de Laguna te-ai gandit?
__________________ Vine sfarsitul lumii?Nici o problema!mutati-va in Romania.Aici totul este cu 40 de ani in urma!!! Cu Dumnezeu inainte si cu acceleratia calcata la podea! ![]() Membru CLUBSEAT.EU | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
buna alegere.acelasi motor il am si eu pe megane doar ca e generatia anterioara cu aceeasi putere.in rodaj o sa consume mult dar sa nu te sperii ca o sa scada pe parcurs.gata cu off-topic.Bafta la vanzare!
__________________ Vine sfarsitul lumii?Nici o problema!mutati-va in Romania.Aici totul este cu 40 de ani in urma!!! Cu Dumnezeu inainte si cu acceleratia calcata la podea! ![]() Membru CLUBSEAT.EU | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |