![]() |
| | #7 (permalink) | ||
|
dupa cum am mai raspuns pe privat: stopul este cel de aici:Auto-Moto-Velo - Computer Games Forum. am cumparat si eu de la cei din Iasi.RXM Trading SRL problema cu ele este ca nu sunt originale sunt fabricate undeva in Polonia, nu au geam dublu si nu corespund la fisa pt lumini, m-am bucurat ca le-am luat ieftin dar m-a costat ceva bani (asa se intampla cand iei pe nevazute) transportul si refacerea contactelor una peste alta 160ron 2 buc. adica pretul unuia nou. Pretul unuia nou (original) variaza undeva intre 160-250ron, cel mai ieftin gasiti in autovit la un mic magazin daewoo(160ron). ca si referinta de pret am pus 1/2 din pretul unuia original !!! toate cele bune tuturor! o zi placuta
__________________ Bd. 1Decembrie Bucuresti; contact pm cel mai sigur; 0722.559.547 de obicei nu raspund la nr. necunoscute! asadar daca se poate sms.......
| |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 |
Imi mentin oferta de pe privat, poate te mai gandesti. Chiar daca cele la 100 ron/pereche nu sunt originale , sunt la 1/4 pret fata de cele koreene. Adaptarea este f simpla daca te pricepi. Alea din autovit nu sunt originale, sorry. | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
up
__________________ Bd. 1Decembrie Bucuresti; contact pm cel mai sigur; 0722.559.547 de obicei nu raspund la nr. necunoscute! asadar daca se poate sms.......
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |