![]() |
| | #7 (permalink) | ||
|
Sunt xenon LOOK, nu au nici o treaba cu xenoanele, sunt H4 normale care dau lumina alba/albastruie cum scrie pe cutie si atat. Nu o spun cu rautate dar cand am citit titlul am crezut ca vinzi becuri H4 real xenon si m-ar fi interesat pentru cineva doar becurile fara restul instalatiei. Asadar ce vinzi tu aici sunt becuri H4 xenon LOOK Bafta la vanzare!
__________________ It's time to burn™ | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Nu ma pricep nici eu cine stie ce, dar am achizitionat de curand o instalatie xenon pt masina mea, becurile fiind tot H4 si am vazut cam cum sta treaba. Pe langa asta, unde apare ceva cu "XYZ" LOOK este vorba doar ca produlsul are aspectul de/asemanator cu "XYZ", neinsemnand ca produsul este "XYZ" in sine. Legat de pret chiar nu stiu ce sa-ti zic, doar sa te uiti si tu pe net sa vezi daca gasesti ce ai tu, sau daca vezi pe undeva prin vreun magazin sa-ti faci o idee. Spor la vanzare!
__________________ It's time to burn™ | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
cam 20-30 ron , vazusem in cora acum cateva zile , eu am cumparat ceva identic cu 25 ron tot de pe net , intradevar au lumina alba
__________________ Organizari evenimente , decoratiuni cu baloane ,aranjamente florale, huse scaune , focuri de artificii si efecte pirotehnice | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |