![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
mihai nu umbla cu prostii din astea romanesti ) sau chinezarii cum vrei sa ii zici, ia si tu un aprilia SR dupa 2006, chiar daca da-i peste o mie de euro dar face toti banii, ai grija cu actele ca mai toate sunt furate din italia, eu unu am patito cu unul, actele si contactul original :P, bafta
__________________ And if you only knew, Just how much the sun needs you, To help him light the sky, You would be surprised... Adidasi, Haine & Accesorii De Vanzare, Produse 100% Originale Vand 250 Sim-uri Orange Goale. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| hehe
wei mihai eu am 120 cam asa cred ca ma stii pe mine daca nu te invit azi in piata de masini acuma dimineata la 8 paote iti gasesti scuter , sau daca nu in bazar acolo, asculta la mine e motor de 50 dar e italian, eu am mers cu aprilia mea ( sr 2007 carburatie, injectia e mai slaba trage mai greu dar consum mai bun ) cu 80 cat avea in bord, nu mai zic ca la semafor plec mai tare ca audi si astea pe 10-20m ), si am urcat pana pe releu cu mine + 80kg , deci recomand aprilia oricand oriunde si piese de schimb peste tot gasesti, cat l-am avut eu vara trecuta nici o problema nu am avut cu el, numai ca ti-am zis nu am stiut l-am cumparat furat, fara contact original si de asta l-am vandut, daca e sa mai iau unu tot aprilia as cumpara. daca mai vrei poze pot sa iti dau pe mes, oricum parerea mea e sa nu iti ei din ala ca cu ala sigur nu urci releu, eu am un firstbike, adica e a lu tata o fost al meu ), e dus la ciric la casa nimeni nu merge cu el pentru ca nu urca nici un deal, e din ala ca bicicleta, am dat vreo 2100ron pe el daca nu ma insel , trebe sa ii ung acceleratia sa ii ung lantu pe acolo ca e prafuit si trage greu tare si are si consum mare tare oricum e bun pt tata pe acolo, da pt mine sigur nu, deci vezi dar mergi pe aprilia parerea mea...
__________________ And if you only knew, Just how much the sun needs you, To help him light the sky, You would be surprised... Adidasi, Haine & Accesorii De Vanzare, Produse 100% Originale Vand 250 Sim-uri Orange Goale. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |