![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Jante aliaj + cauciucuri iarna 205*55*R16
Jantele si cauciucurile sunt noi si se potrivesc la SEAT. Cred ca merg si pe alte marci de masini care au aceeasi dimensiune intre prezoane. Sau dau la schimb pentru jante + cauciucuri de vara dimensiune 195*55*R15 sau 195*60*R15 + diferenta. Pentru mai multe detalii private me sau adaugati messenger. Pret negociabil. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
care este pretul si mai da cateva detalii....care este distanta intre prezoane, pe ce modele de seat merg?sunt interesat.
__________________ Vine sfarsitul lumii?Nici o problema!mutati-va in Romania.Aici totul este cu 40 de ani in urma!!! Cu Dumnezeu inainte si cu acceleratia calcata la podea! ![]() Membru CLUBSEAT.EU | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
jantele merg pe seat .. toate modelele care au R16, Skoda, Volkswagen, Audi. o sa-ti zic si distanta intre prezoane maine ca acum nu sunt acasa. daca vrei poze adauga id messenger hex_sn3ak3r si iti trimit sa vezi cum arata si sa-ti faci o parere. pretul il discutam dupa ce vezi pozele. o zi buna.
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
Pretul pentru jante + anvelope este 1700 ron. Sunt rulate 500 km, nu prezinta zgarieturi si arata ca noi. Separat pretul este de 1100 ron jantele, 1100 ron anvelopele usor negociabil. Dimensiunea intre prezoane este de 5 X 112, ET=50 Se potrivesc pe Skoda 2, Vw passat model nou, Golf 5 etc. Reply pt mai multe detalii. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 | Mai ai Gumele?
Iti ofer un set de cauciucuri + jante otel + capace opel Astra H 195/65/15 in 5 prezoane. Cauciucurile sunt Continental si au uzura 15%, arata f. bine, plus 1 rezerva aceleasi dimensiuni dar mai uzat.(total 5 buc.)....toate la schimb cu cauciucurile de la tine!!!! Tel. meu: 0722-659578 | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |